Paintball pori vuokraus värikuulasota

>sulje ikkuna


Kuinka suunnitella onnistunut toimintapäivä? Moni asia voi mennä mönkään ja toisaalta porukan kehut on mahdollista napata kotiin. Seuraavassa joitakin hyviksi koettuja vinkkejä.

Varausaikataulu. Mitä aikaisempi varaus, sen varmemmin niin osallistujat kuin halutut varusteet ja kenttä ovat vapaana. Aseta osallistujien ilmoittautumisille ja maksulle selvä takaraja, jotta vältyt turhilta poisjäämisiltä tai arpomiselta taikka koko tapahtuman peruutumiselta ja pahimmassa tapauksessa rahallisilta menetyksiltä. Ole tiukka ja jämpti äläkä anna joustoa edes velipojalle!

Sopimusehdot. Tutustukaa hyvissä ajoin jo tiedusteluvaiheessa sopimusehtoihimme ks. Isännöity > Sopimusehdot.

Tilauksen sisältö. Väärinkäsitysten välttämiseksi osallistujille tulee ajoissa ilmoittaa, mitä homma maksaa ja mitä se sisältää; näin kaikilla on sitten tarvittava varustus mukana.

Oma varustus. Tummat ja pitkät rymy-/remonttivaatteet, jotka saavat likaantua esimerkiksi työhaalari, verkkarit tai maastopuku taikka maastohaalarimme. Vältettävä tukalaa ylipukemista. Lisäksi lippalakki, ohuet näppärät sormikkaat, tukevat pitävät jalkineet sekä juotavaa ja ehkäpä hikipyyhe. Normaalit silmälasit mahtuvat maskin alle ja ne voidaan käsitellä huurtumista vastaan, joskin suosittelemme piilolinssejä laajemman näkökentän ja käsittelyvapauden vuoksi.

Alkoholi. Alkoholi kannattaa ajoittaa jälkipeleihin, koska ne eivät kuulu turvalliseen paintball-viihteeseen. Muutama janokalja ehkä maistuisi mutta pienessäkin humalatilassa riskit vakaville loukkaantumisille kasvavat moninkertaisiksi eikä vakuutukset ole silloin ehkä voimassa. Promilleraja ehdoton 0,5 kuten liikenteessä. Kolmegrammainen panos lähtee puoliautomaatista kuin varkain ja 90 metriä sekunnissa osuessaan menee heittämällä läpi poskesta tai silmästä.

Aikaa ohjelmalle. Mikäli kokoatte itse päivän ohjelmaa, kannattaa se tehdä väljäksi ja jättää sinne tänne sopivasti pelivaraa.

>sulje ikkuna