Paintball pori vuokraus värikuulasota
>Puitteita...
Tsekkaa kenttävideo - pääkallopaikallamme Porissa 11 hehtaarin ja 6 pelikentän keskus muun muassa Aavekaupunki 24 taloa ja 12 katua! Yhden kentän minikeskukset akselilla Niinisalo - Jämi - Ikaalinen. Kysy pelimahdollisuutta myös muualla Suomessa!

Täh! Vertaus... voiko jalkapalloa pelata seitsemän metriä leveällä sisäkentällä? Paintissa panoksen suuri lähtönopeus 90 m/s ja pitkä kantama 30-50 m sekä itse pelin perusidea eli vastustajan tukikohdan valloitus edellyttävät alueelta saman verran tilaa kuin kuningas jalkapallossa. Onko näin?

Hmm, mietitäänpäs... meillä oli Porin Puuvillassa 41 x 22 metrinen sisäkenttä vuosina 2009-2012. Vaikka tila oli kokonaan käytössä ilman tolppia, niin silti kentän leveys ei sallinut todellista pelaamista. Kentällä ei ollut tilaa liikkua, osumat tulivat välillä kipeän läheltä ja peli toisensa jälkeen muodostui aina samanlaiseksi "käytäväammuskeluksi", joka päättyi lopulta hermonsa menettäneen osapuolen epätoivoiseen hyökkäysyritykseen. Eli mahtava peli mutta väärässä paikassa.

Käytössämme oli siisti ja aina uudelleen käytettävä reball-kumipanos, mutta jos sisäkentällä käytetään värikuulaa, niin jo kohta lattiat ovat liukkaat, ikääntynyt ja aina vain kertyvä maali alkaa haista ja vaatteet ovat sotkussa.

Vastaus: Paintball on kiistatta ulkolaji* ja juuri sopiville noin 90 x 65 metrisille tarkoitukseen rakennetuille kentille pääsee nauttimaan kunnon peleistä varaamalla ryhmällensä oman vuoron Ässältä.

Ps: Jokaisella kentällä on oma katettu 32 neliön taukopaikkansa, jossa penkit, pöydät, varustehylly ja makkaragrilli lisäävät peliohjelman sujuvuutta ja pelaajien viihtyvyyttä. Kenttäkohtaisia lisätietoja saatavilla valikossa oikealla.

*) -Samaa mieltä, sanoo yli kuusisataa kertaa lajia lähes joka paikassa ja tavalla pelannut Tuure Vehkamäki jatkaen: -Jokaisessa urheilulajissa kentän koon, pohjan ja pelattavuuden pitää olla lajivaatimusten mukaisia eikä värikuulapeli tee tähän poikkeusta. Lajin kilpapuolellakin kentät ovat minimissään 45 x 36 metrisiä, mutta pelaajat ovatkin lajia treenanneita urheilijoita, jotka pystyvät pienenkin suojan takana minimoimaan kehonsa avoimet neliösenttimetrit välttyäkseen osumilta tällä erittäin pienellä ja haastavalla kilpakentällä. Alun perinhän kilpapainttia pelattiin jalkapallokentillä, joka kenttäkokona ja muotona todellakin on aika optimaalinen tavallisten ihmisten vuokrapelejä varten.

---

KENTTÄINFO

Hinta. Vuorohinta sisältää pelkän kenttävuoron eikä varusteita tai ohjausta. Vuokrakalustollamme pelaavat 0-5 e/hlö, omilla varusteilla pelaavat paintball- ja airsoft-ryhmät 5-10-20 e/hlö yksi vuoro tai päivä kentästä ja ajasta riippuen. Muut ryhmät sopimuksen mukaan.

Kesto. Vuoron kesto sopimuksen mukaan maanantaista sunnuntaihin. Sesonkipäivänä eli lauantaisin Porissa yleensä 2,5 tunnin vuorot joko klo 11 tai klo 14 sekä tarvittaessa klo 17, muilla kentillä noin klo 13:30 saakka tai noin klo 14 alkaen. Joustot varaustilanteesta riippuen. Varaukset etukäteen, lisätietoja -> Kenttävuorot

Sopimusehdot. Kentillämme pelaavia ryhmiä (myös airsoft) koskevat sopimusehdot -> Sopimusehdot - Pelikentät


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.