Paintball pori vuokraus värikuulasota
>10 pistettä ja 5 tähteä...
Hyvä ei vielä kelpaa - ehdoton tavoitteemme on aina ollut antaa eniten vastinetta rahalle, olla paras. Valitessasi palvelumme arvostat onnistunutta elämysohjelmaa. Tervetuloa nauttimaan tasokkaasta ja ansaitusta vapaa-ajasta ystäviesi kanssa.

Teholuokat. Ensimmäisenä Suomessa värikuulapelin kolme eri teholuokkaa: K-7 Minipaintball 20%, K-13 Kevytpaintball 50% ja perinteinen K-18 Aikuisten paintball 100% teholuokassa - Ässältä värikuulapelit mustelmilla tai ilman.

Kentät. Tasokkaat varta vasten paintballiin rakennetut kenttäalueet oheispuitteineen tuovat käytännön sujuvuuden, turvallisuuden ja tietysti itse pelikokemuksen kokonaan uudelle tasolle.

Varusteet. Maahantuonti- ja tukkuliikkeenä käytämme omassa kenttä- ja vuokraustoiminnassa aina uusimpia ja parhaimpia varusteita mistään tinkimättä, myös käytössä olevat panokset ovat kilpatasoa.

Tuplakuplat. Kuplajalkapallossakin nautittavuus pääsee kokonaan uudelle tasolle, kun saa pelata sopivan kokoisella ja napakalla kuplalla sekä mukavalla tekonurmialustalla.

Henkilökunta. Ammattitaitoiset, vastuulliset ja hauskat vetäjät varmistavat sujuuvuuden ja turvallisuuden sekä parhaan mahdollisen pelikokemuksen ja lopulta asiakastyytyväisyyden.


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.