Paintball pori vuokraus värikuulasota

>sulje ikkuna


Tippmann 98C (ACT) -puoliautomaattipaketti [noin 135-185 e]
["hyvä kauppa" takuukäytettyä/uutta]

Usein halvoissa tai käytetyissä paketeissa on joko huono pullonkaulatuote tai loppuun käytetty kunto, mikä johtaa nopeaan uuteen hankintaan. Tähän pakettiin voit itse vaikuttaa ottamalla halutut päivitykset ja/tai lisukkeet omien tarpeiden mukaan.

Kunto/takuu. Varusteet ovat joko uusia tai vuokraamossamme käytetty keskimäärin yhden kauden käytetty. Käytetyillä varusteilla on toiminnallisesti uutta vastaava kunto, lähinnä vain ulkoisia käytön jälkiä on näkyvissä. Takuu on uusilla tuotteilla 6 kk ja käytetyillä 3 kk, takuu ei koske tiivisteitä eikä kuluvia osia.

Sisältö:

  • Ase Tippmann 98Custom (ACT) sis. lipas, kulma, manuaali, avaimet, piippusukka, putsari (saatavilla käytetty tarkkuuspiippu)
  • Maskivaihtoehdot VForce Armor, Proto Switch, JT Spectra Proshield, Vents/Invert Helix (kaikki saatavilla huurtumattomalla tuplalinssillä)
  • Pullovaihtoehdot hiilidioksidi eri kokoja tai ilmapullo alumiini 0.8L/207BAR-48ci/3000psi

Värikuulat. Laatikko 4 x 500 kpl laatupalloa hintaan 35 e (norm. 45 e). Lentää suoraan, ei hajoile piippuun, kirkasvärisenä näkee mihin ampuu. Kysy tukkuhintoja tai vuosidiilejä, jos palloa kuluu reilummin.

Ota yhteyttä. Lähetä sähköpostia tuure(at)assapaintball.fi tai soita 050 578 787 ja kysy tarjousta yhdestä tai usemmasta paketista.

Huom! Pidätämme oikeuden korvata puuttuva tuote vastaavalla tai paremmalla asiakkaan kanssa ennakkoon sopien.


Huom! Kuvassa Tippmann 98Custom, eri hiilidioksidipulloja (ilmapulloa ei kuvassa), maski JT Spectra Proshield.

>sulje ikkuna