Paintball pori vuokraus värikuulasota

>sulje ikkuna


Alueelle kannattaa saapua noin 15 minuuttia ennen vuoron alkua. Tarjoilut voi laittaa esille taukopaikan pöydälle ja kysyä vetäjältä tarviiko nuotiogrilli sytyttää. Lasten vanhempia saa jäädä alueelle, mutta lasten viihtyvyyden kannalta suosittelemme, että ohjelma tapahtuisi vain lasten kesken - tämä auttaa myös vetäjän työtä.

Alkutoimet. Ensi alkuun lapset saavat juoksennella vapaasti alueella kuluttamassa vähän "ylimääräistä energiaa". Jahka vastaanottimet saadaan hiljalleen päälle, käydään vetäjän johdolla läpi pelisäännöt, turvamääräykset ja varusteiden käyttö.

Ohjelman kulku. Lasten peleissä kuplajalkapallo on paljolti hauskaa törmäilyä ja temppuilua varsinaisen jalkapallon pelaamisen jäädessä joskus taka-alalle. Kuitenkin itse pelissä ydinjuttu on tietenkin kontakti - jääkiekon tapaan pallollista pelaajaa saa taklata hänen näkökentän suunnasta. Takaa ja sivusta saa lähinnä tuuppia seisovassa tilanteessa siis ilman vauhtia. Muutoin pelataan sovelletuilla jalkapallon säännöillä, noin puolikkaalla futiskentällä 3-6 pelaajan joukkueilla ja mieluiten reilun kokoisiin maaleihin ilman maalivahteja. Pelataan neljä erää sopivilla tauoilla. Mahdollisten vaihtojen ajaksi voidaan pitää pieni tauko tai käytetään lentäviä vaihtoja, jotka käyvät lähes yhtä helposti kuin repun vaihto toiselle. Peli jatkuu pääty- ja sivurajapotkuilla, jotka ovat epäsuoria eli eivät saa mennä suoraan maaliin.

Tarjoilut. Ohjelman aikana on mahdollista nauttia omista tarjoiluista huoltajan vastaamana. Näillä synttäreillä lapset haluavat pelata, joten tarjoiluvalikoima kannattaa pitää melko suppeana. Nyrkkisääntönä lusikoitavat jätetään suosiolla kotiin, sitä vastoin riittävästi juotavaa ja pöytään lähinnä sellaista, jonka voi kiireessä napata käsin suuhunsa ilman "työvälineitä". Ohjelman jälkeen voi alueelle jäädä ainakin vartiksi vaikkapa hoitelemaan lopputarjoilut parempiin suihin. Tarjoilupuitteet ja mahdollisuudet vaihtelevat pelikentästä riippuen, kysy lisää.

Huom! Kuplajalkapallo on hauska ja vauhdikas elämyslaji. Kuten urheilussa ja elämässä yleensä, loukkaantumisen mahdollisuus on toki olemassa. Jokainen vastaa itse vakuutusturvasta, jonka katsoo tarpeelliseksi. Ässällä on vastuuvakuutus ja toissijainen tapaturmavakuutus ohjatuilla vuoroilla.