Paintball pori vuokraus värikuulasota

>sulje ikkuna


Alueelle kannattaa saapua noin 15 minuuttia ennen vuoron alkua. Tarjoilut voi laittaa esille taukopaikan pöydälle ja kysyä vetäjältä tarviiko nuotiogrilli sytyttää. Lasten vanhempia saa jäädä alueelle, mutta lasten viihtyvyyden kannalta suosittelemme, että ohjelma tapahtuisi vain lasten kesken - tämä auttaa myös vetäjän työtä.

---

Alkutoimet. Ensi alkuun lapset saavat juoksennella vapaasti kentällä kuluttamassa vähän "ylimääräistä energiaa". Jahka vastaanottimet saadaan hiljalleen päälle, tutustutaan vetäjän johdolla kenttään ja käydään jämptisti läpi pelisäännöt, turvamääräykset ja varusteiden käyttö. Tässä vaiheessa lapset kuuntelevat jo varsin tarkasti "uuden opettajan" ohjeita.

Pelin kulku. Ohjelman aikana pelataan pelaajamäärästä riippuen kolmesta viiteen nonstop-peliä, pienemmällä porukalla vähemmän pelejä, mutta vastaavasti pidempiä kokonaispeliajan ollessa kuiitenkin sama. Pelin voittaa joukkue, joka pelin päättyessä on onnistunut valloittamaan useamman lippuaseman kuin vastustaja. Osuman saanut pelaaja saa jatkaa heti peliä kunhan on ensin palannut oman joukkueensa lähtöpaikalle. Pelin aikana panoksia saa käydä lataamassa "rajattomasti".

Tarjoilut. Lyhyiden erätaukojen aikana on mahdollista nauttia omista tarjoiluista huoltajan vastaamana. Näillä synttäreillä lapset haluavat pelata, joten tarjoiluvalikoima kannattaa pitää melko suppeana. Nyrkkisääntönä lusikoitavat jätetään suosiolla kotiin, sitä vastoin riittävästi juotavaa ja pöytään lähinnä sellaista, jonka voi kiireessä napata käsin suuhunsa ilman "työvälineitä". Ohjelman jälkeen voi alueelle jäädä ainakin vartiksi vaikkapa hoitelemaan lopputarjoilut parempiin suihin. Käytössä reilu 30 neliön taukotila isolla pöydällä ja nuotiogrillillä ritilöineen eli myös makkaranpaisto mahdollista.

Huom! Paintball on hauska ampumakamppailulaji, mutta vaikka Minipaintball-ase on melko harmiton, kyse on kuitenkin aseesta, ampumisesta ja olemisesta ampumaradalla. Tällöin lapsille kerrotaan, että on olemassa tiettyjä ehdottomia turvasääntöjä, joita kaikkien on noudatettava. Harvoin lapset rikkovat näitä sääntöjä, mutta tällöin vetäjä joutuu määräämään rikkojalle "keltaisen kortin" eli yhden pelin pelikiellon. Toisesta rikkeestä seuraa "punainen kortti" eli rikkojan pelit loppuvat siihen. Ässällä on pitkä kokemus myös lasten peleistä, jossa tarvittava konstiarsenaali on hyvin hihassa. Eikä lapset missään nimessä halua istua vaihtopenkillä ja missata yhtäkään peliä, joten todella harvoin edes keltaista korttia tarvitsee käyttää!

Huom! Minipaintball on hauska ja vauhdikas elämyslaji, jota pelataan lasten matalatehoisilla K-7 välineillä. Kuten urheilussa ja elämässä yleensä, loukkaantumisen mahdollisuus on toki olemassa. Jokainen vastaa itse vakuutusturvasta, jonka katsoo tarpeelliseksi. Ässällä on vastuuvakuutus ja toissijainen tapaturmavakuutus ohjatuilla vuoroilla.