Paintball pori vuokraus värikuulasota
Rekrytointi
>Keikkastaraksi...
Rekrytointi
Hyvät työpaikat ovat harvassa. Miltä tuntuisi työskennellä paikassa, johon ihmiset tulevat hyvällä tuulella ja kiittelevät kokemaansa vuolaasti ihan ääneen ja kättelyn kera. Tule oppimaan alan parhaalta.

Toki kenttäpuitteet ja välineet ovat isossa roolissa ja ne ovat meillä parasta Suomessa, mutta myös vetäjällä on iso vaikutus asiakastyytyväisyyteen. Aluksi olet kokeneen yrittäjän mukana "keikoilla", ja jonkin ajan kuluttua otat ryhmät itsevarmasti haltuusi täysiverisenä keikkastarana omaan tyyliisi!

Avoimet työpaikat: Pori ja Kankaanpää

Työtehtävinä pelivuorojen asiakasryhmien ohjaaminen nykyaikaisilla K7, K13 ja K18-välineistöllä, lajeina värikuulapeli (paintball) ja kuplajalkapallo (bubble soccer), kolmas laji Poriin tulossa. Lisäksi lähinnä ryhmävetojen yhteydessä rutiininomaiset kaluston huoltotyöt ja taukotilojen siistimiset sekä välillä kenttien huoltotöitä ja Porissa myös alueen nurmikon leikkuuta.

Työ on toistaiseksi kausiluonteinen lähinnä lumettomaan aikaan - kevät-kesä-syksy noin 8 kk. Kevät- ja syyskausilla yrittäjän kanssa voi sopia työvuoroista jokseenkin joustavasti, joten työ soveltuu hyvin opiskelujenkin oheen.

Kesällä pelivuoroja enimmäkseen perjantaisin ja lauantaisin (eniten polttareita) sekä keväällä ja syksyllä arkipäivisinkin (myös koululuokat, firmat, lasten synttärit). Viikoittaista työaikaa on tarjolla työntekijän kykyjen, varaustilanteen ja sopimuksen mukaan Porissa noin 10-40 tuntia ja Kankaanpäässä noin 5-20 tuntia lähinnä Jämin ja Niinisalon kentillä sekä varastolla Kankaanpäässä, jossa mahdollisesti myös lähetys- ja pakkaus- sekä kaluston huoltotöitä lisäten viikkotunteja jonkin verran.

Työhön oppii nopeasti kokeneen yrittäjän (mm. yli 2000 vedettyä ryhmää ja oma metsä- ja kilpapelitausta 25-v) mukana kohti täyttä omatoimisuutta. Työ vaatii lähinnä oikeaa asennetta, pelisilmää ja sosiaalista luonnetta - kykyä palvella asiakasta ja toimia hyvänä "keikkastarana" hyvinkin erilaisten ryhmien/ihmisten kanssa. Työ on varsin mukavaa, koska asiakkaat tulevat pitämään hauskaa eli ovat rennolla mielellä ja hyvällä tuulella. Työ on myös melko monipuolista ja tapahtuu ulkosalla.

Luontaisetuna oma pelaaminen maksutonta (panoskustannus nettona). Savuttomuus, oma auto ja parempi kunto on eduksi.

Kehittyvällä pääkallopaikalla Porissa mahdollisuus edetä vastaavaksi vetäjäksi, joka vastaisi koko keskuksen toiminnoista, resursseista, varausliikenteestä sekä toimintojen ja puitteiden kehittämisestä - tässä vaiheessa keskuksen toiminta olisi ympärivuotista.

Kannattaa soitella 050 578 7877 (yrittäjä Tuure Vehkamäki) ja kysellä rohkeasti töitä lyhyeksikin aikaa tai valmiiksi jo ensi kaudeksi.

Tervetuloa töihin lajiemme ykköstekijälle Suomessa!


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.