Paintball pori vuokraus värikuulasota
>tärkein ensin...
Vastuullisena pitkän linjan ammattilaisena huolehdimme palvelumme turvallisuudesta korkealla moraalilla. Kentillämme noudatetaan tiukkoja, ampumaradoiltakin tuttuja turvallisuusohjeita ja toimintamalleja.

Huom! Varmista aina mahdollisuuksien mukaan paintball-ohjelman järjestäjän ammattitaito ja kokemus, varusteiden ikä ja kunto sekä pelipuitteiden soveltuvuus lajille. Alan tarjonta on hyvin kirjavaa ja vain pieni osa alalla toimivista yrityksistä on ammattilaisia ja todella ammattitaitoisia.

---

TURVALLISUUSTEKIJÖITÄ

Ohjaajat. Koulutettuja, oman pelitaustan omaavia, ensiapukoulutus SPR/EA-1/2, ja tietenkin hauskoja ja hyvien pelimuotojen taitajia.

Pelipuitteet. Turvamarginaalit ympäröivään alueeseen, maapohjan soveltuvuus, kentän näkyvät rajaukset, erillinen rajattu harjoitusampumarata, asianmukainen taukotila ja varustehylly, näkyvillä oleva informaatio.

Varusteet. Lakien vaatimukset/hyväksynnät, hyvin suojaava ja istuva maskimalli, plugin/sukan käyttö, paljaat ihonkohdat peittävä lajiin teetetty vaatetus, kaluston huolto- ja kunnossapito.

Turvallisuusasiakirja. Pakollinen, erikseen kullekin kentälle, kuin myös pelastussuunnitelma.

Vakuutukset. Toiminnan vastuuvakuutus, henkilötapaturmavakuutus, kaikki kunnossa joskin ei toivottuna turvana.


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.