Paintball pori vuokraus värikuulasota
>Parasta ja päivitettyä...
Tippmann 98Custom
Tippmann FT-12
Tippmann Pro/Carbine
Tippmann FT-50
JT Splatmaster Z200
Tippmann Valor
Jänispuku
Kummalla lähtisit mieluummin radalle jos vuokrahinta olisi sama - Ladalla vai Ferrarilla? Jos käyt pelaamassa kerran vuodessa tai harvemmin, niin tee se kunnon välineillä ja tarkoilla panoksilla.

Huom! Käytössä aina tuore ja huippukuntoinen kalusto, keskimäärin yhden kauden käytössä ollutta tai muutoin priimaksi päivitettyä - legendaarista ässälaatua.

---

ASEMALLIT

Tippmann 98Custom. Perinteisen K-18 teholuokan puoliautomaattinen legenda näppärällä ACT-toiminnolla. Maailman eniten myydyin värikuula-ase. Avotähtäimet, erinomainen ergonomia etukahvalla. Tulinopeus (l/s) teoreettinen 8, käytäntö 4-5. Kaasukulutus (l/pullo) vähintään 500.

Tippmann FT-12. Perinteisen K-18 teholuokan vaihtoehto, puoliautomaatti. Näppärä koko ja painopiste ovat etenkin lasten ja naisten mieleen, mutta jopa harrastajat ja Ässän henkilökunta pitävät "Uzi" mallin käsiteltävyyttä ja peliasentoa hyvänä myös muille. Ominaisuudet muutoin kuin 98:ssa. FT-50:n isoveli, muutoin sama mutta ampuu perinteistä isoa 68 kaliberin kuulaa.

Tippmann Pro/Carbine. K-18 teholuokan puoliautomaatti. Pidempi kiväärimalli, valmistettu vuokrauskäyttöön. Avotähtäimet, hyvä ergonomia etutukilla. Tulinopeus (l/s) teoreettinen 6, käytäntö 3-4. Kaasukulutus (l/pullo) vähintään 500. Yhdysvalloissa ollut harjoituskäytössä mm. poliiseilla ja armeijalla.

Tippmann FT-50. Vuokrapelit mullistava pienemmän kaliiberin vuokra-ase "Uzi". K-13 teholuokka - ei enää mustelmia ja kohtuutonta osumakipua, silti sama lähtönopeus ja lähes sama kantama! Tämä teholuokka soveltuu etenkin nuorille 13-17-vuotialle, naisille ja aikuisten sekasukupuoliryhmille.

JT Splatmaster Z200. Pelit nyt myös lapsille hienoilla jousitoimisilla eli ponnekaasuvapailla pumppuhaulikoilla. K-7 teholuokka soveltuu parhaiten 7-12-v lasten synttäreille, perheille ja naisille.

Aseista lisätietoja: Tippmann.com ja JTSplatmaster.com

Info! Aseen tarkkuuteen, tehoon ja kantamaan vaikuttaa eniten piippu, värikuula ja lähtönopeus. Tehokkaaksi ja turvalliseksi lähtönopeudeksi on kaikissa aikuisten aseissa säädetty noin 280-300 fps (=85-91m/s), jolla saadaan noin 25 m tarkkaa ja suoraa sekä noin 40 m tehollista / hivenen putoavaa kantamaa. Lisätietoja K-7 Mini- ja K-13 Kevytpaintball-aseiden tehoista ja kantamista täältä.

MUUT VARUSTEET

Paineilmapullo. Voimanlähteenä vakiopaineinen 57bar ja lämmin paineilma syrjäytti paine-epävakaan 35-100bar ja jääkylmän -79C hiilidioksidin kilpapuolella jo viime vuosituhannella. Meillä ei tarvitse olla kilpapelaaja nauttiakseen tarkkuudesta ja luotettavuudesta. Käytössämme on yli 10.000 euron huipputason pitkälle automatisoitu paineilmajärjestelmä, joka tuottaa parasta mahdollista ponnekaasua.

Maski. Meillä perusmaski ei vaan riitä. Asiakkaamme saa mallin, jolla pelaisi vaativakin harrastaja. Täysi näkökenttä, hyvä istuvuus ja iso suojaavuus ovat kunnon suojamaskin ominaisuuksia. Lisämaksusta maski saatavilla jopa huurtumattomalla käsittelyvapaalla tuplalinssillä - ohjatuilla vuoroilla vakiona.

Haalarit. Suojahaalarimme on vuokrapeleihin varta vasten teetetty malli. Materiaalina on laadukas kotimainen Finlaysonin vettä ja likaa hylkivä maastokangas. Yksityiskohtina mallin lisäksi kunnon valuketjut, metallinepparit ja leveä vyötärökuminauha..

TARVIKKEET

Halutessa vuokrapaketteihin voidaan liittää kaiken kattava tarpeisto varmistamaan omatoimipelien sujuvuus sekä aseen ja maskin suorituskyky.

Oheistarpeisto. Taukopaikalla tarvitaan monenmoista tarviketta. Toimitukseen voidaan sisällyttää kaiken kattava oheistarpeisto varmistamaan omatoimipelien sujuvuus sekä aseen ja maskin suorituskykyky. Oheistarpeisto lisää myös tehokasta peliaikaa.

Ohjeistus. Pelisääntötuntemus, turvallisuustekijät ja varusteiden käyttö- ja ylläpito-ohjeet vaihtelevat. Vuokraajan OpasTM on omatoimiryhmän täydellinen ohjekansio, jonka avulla varusteiden käyttöönotto ja suorituskyvyn ylläpito sekä pelaaminen sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla ja tietenkin turvallisesti niin pelaajien kuin ympäristön suhteen.

Varavarusteet. Mikäli asiakas pelaa omatoimisesti, voimme sisällyttää toimitukseen tarvittavat varavarusteet odottamattomien, niin mahdollisten kuin mahdottomienkin tilanteiden varalle.


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.