Paintball pori vuokraus värikuulasota

>sulje ikkuna


Ässän oma maahantuonti- ja tukkuliike antaa mahdollisuuden parempiin varustehankintoihin ja jatkuviin päivityksiin kustannuksista tinkimättä. Ässän yrittäjä on pelannut itse yli 600 kertaa - toimivat varusteet ja värikuula ovat kaikki kaikessa, ei niissä voi säästellä kuten keskivertovuokraamossa on tapana.

---

LAATUTEKIJÖITÄ

Aseet. Varmatoimisia ja tarkkoja. Useampia vaihtoehtoja K-7, K-13 ja K-18 teholuokissa. Lisämaksusta saatavilla pitkä tarkkuuspiippu.

Värikuulat. Kilpatason panokset, jotka toimivat luotettavasti ja kirkaskuorisina ampuja näkee minne ampuu.

Maski. Kilpatason suorituskyky ja istuvuus. Täysi näkökenttä ja iso suojaavuus ovat kunnon suojamaskin ominaisuuksia. Lisämaksusta maski saatavilla jopa huurtumattomalla käsittelyvapaalla tuplalinssillä (vakiona ohjatuilla vuoroilla).

Kentät. Tarkoitukseen rakennetut kentät ovat vuokra-asiakkaidemme käytössä veloituksetta (arvo 5-10-20 e/hlö/vuoro). Jokaisella kentällä on lisäksi noin 32 neliön katettu taukopaikka varustehyllyllä ja makkaragrillillä.

Paineilma. Tarkkuutta ja luotettavuutta vaikka pakkasella. Voimanlähteenä vakiopaineinen 57bar ja lämmin paineilma syrjäytti paine-epävakaan 35-100bar ja ultrakylmän -78C hiilidioksidin kilpapuolella jo viime vuosituhannella.

Haalari. Suojahaalarimme on vuokrapeleihin varta vasten teetetty malli. Materiaalina on laadukas kotimainen Finlaysonin vettä ja likaa hylkivä maastokangas. Yksityiskohtina mallin lisäksi kunnon valuketjut, metallinepparit ja leveä vyötärökuminauha.

Oheistarpeisto. Paikalla tarvitaan monenmoista tarviketta. Täältä käsin olemme ottaneet kaiken huomioon ja toimitukseen sisältyy kattava varustus sujuvampaan omatoimipelaamiseen. Oheistarpeisto lisää myös tehokasta peliaikaa.

Ohjeistus. Pelisääntötuntemus saattaa vaihdella ja varusteissa on eroja. Vuokraajan OpasTM on omatoimiryhmän täydellinen ohjekansio, jonka avulla varusteiden käyttöönotto ja pelaaminen sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla ja tietenkin turvallisesti.

Varavarusteet. Koska emme itse voi olla paikalla, sisällyttämme toimitukseen tarvittavat varavarusteet odottamattomien, niin mahdollisten kuin mahdottomienkin tilanteiden varalle.

>sulje ikkuna