Paintball pori vuokraus värikuulasota
>Pääkumppanit...
Elämys muodostuu usein tekemisestä ja oheispalveluista. Parhaista parhain laatu saavutetaan mielestämme yhteistyössä; kunkin ammattilaisen keskittyessä omaan ydinosaamiseensa.

Arvostettujen yhteistyökumppaniemme avulla pystymme tarjoamaan tasokkaat oheispalvelut ja muine aktiviteetteineen kenttiemme läheisyydessä akselilla Pori - Kankaanpää - Jämi - Ikaalisten Kylpylä.

Kuljetukset, kokoustila, sauna, ruokailu, majoitus ja muut aktiviteetit järjestyvät kumppaniemme kautta ja tarvittaessa yhdellä yhteydenotolla ja laskulla.

Ikaalisten Kylpylä. Ikaalisten Kylpylä on monipuolinen ja viihtyisä vapaa-ajan hyvinvointi- ja konferenssikeskus, joka sijaitsee luonnonkauniilla paikalla puhtaan ja kalaisan Kyrösjärven rannalla. Kylpylässä voit tehdä ja kokea melkeinpä mitä vain!

Reima Country. Reima Country on elämysmaailma täynnä huimia kokemuksia, luontoa ja upeita maisemia. Reima Country tarjoaa vauhtia sitä haluaville, leppoisaa tunnelmaa rauhaa rakastaville. Jylhiä maisemia, erämaan tuntua, maaseudun idylliä. Nauti elämys kerrallaan tai yhdistele niistä aina uusi kokemus!

Jämi. Jämi sijaitsee laajan Reima Countryn ytimessä Pohjois-Satakunnassa. Jämi on aikaisemmin tunnettu ilmailusta ja ainutlaatuisesta luonnosta; nyt Jämistä on kehittynyt neljän vuodenajan vapaa-ajankeskus, joka monipuolisella tarjonnallaan ja luonnollaan antaa jo vaihtoehdon Suomen Lapille!

Muut kumppanit. Teemme yhteistyötä myös seuraavien kumppanien kanssa: Porin Ohjelmamestarit, Ikaalisten Kylpylä, Reima Country/Jämikeskus (Jämi), Korsuretket (Jämi, Jylli), Skönön Safarit (Jämi), Lomahotelli Jämi sekä useat muut laadukkaita oheispalveluja tarjoavat kumppanit.


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.