Paintball pori vuokraus värikuulasota
Yritysinfo
>Pääyrittäjä / Perhe

Ässä Paintball / SK eli  Satakunta on osa valtakunnallisestikin toimivan Ässä Paintballin toimintaa. Ässä operoi miltei kaikilla paintballin sektoreilla sekä kuplajalkapallon parissa syksystä 2016 alkaen. Tutustu Ässään portaalisivun kautta... » lisää

---

Ässä Paintball / Satakunta

Vuodesta 1998 lähtien olemme toimineet kenttä- ja vuokraamoalalla paintballiin erikoistuneena, vastuullisena ja innovatiivisena ammattilaisena. Taustalla ja inspiraationa on pääyrittäjämme Tuure Vehkamäen (s. 1976) kokemus lajista vuodesta 1993 alkaen. Kilpapuolella saavutuksista pelaajavalmentajana Creditor Porin riveissä mainittakoon Suomen Paintball-liitto ry:n 2-divisioonan voitto vuonna 2010, 1-divisioonan voitto vuonna 2011 ja SM-Liigan hopea vuonna 2014.

Nykyinen päätoimialueemme on Porin seutu, lisäksi operoimme pääosin omilla kentillämme akselilla Niinisalo – Jämi – Ikaalisten Kylpylä. Alusta saakka olemme vahvasti satsanneet kolmeen asiaan: Oikeat lajivaatimukset täyttävät kentät oheispuitteineen, nykyaikainen jatkuvasti päivitetty kalusto kolmessa teholuokassa ja ammattitaitoiset innostuneet ohjaajat. Kuplajalkapallo tuli mukaan samalle toimialueelle syksyllä 2016 yrittäjämme jalkapallo-/tuomaritaustan myötä.

Ässä Paintball / Tukku

Tuotamme lisäarvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme kiinnostuneita miten asiakkaamme paintball-bisneksestä saisi kannattavampaa, tehokkaampaa ja helpompaa. Lisäksi myymme kaikki tarvittavat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Maahantuonti- ja tukkukauppa liittyi konseptiimme vuonna 2003.

Ässä Paintball / Vuokraamo

Toimimme valtakunnallisena ulosvuokraajana markkina-alueille, jossa ei ole saatavilla paikallista vuokrauspalvelua tai sen taso ei ole asiakkaalle riittävä. Käytämme markkinoiden parhaita vuokravarusteita ja värikuulia sekä toimitamme asiakkaan käyttöön täydellisen oheistarpeiston - tuloksena onnistuneet omatoimipelit. Tukkupuolen asiakkaidemme markkina-alueille emme luonnollisesti toimita vaan välitämme vuokrausasiakkaan heille. Aloitimme palvelun virallisesti keväällä 2005 nimellä Laatuvuokraamo.net.

Perheyritys

Pääyrittänäjä alusta saakka on toiminut kankaanpääläinen / pohjois-satakuntakuntalainen Tuure Vehkamäki, joskin Ässä Paintball on aina ollut perinteinen perheyritys. Aikaisempi toiminimi oli Paintball Adventuures.

Tulevaisuudessa tavoitteenamme on edelleen kehittää toimimtaamme ja sitä kautta antaa entistä enemmän vastinetta asiakkaan rahalle investoimalla jatkuvasti kalustoon, kenttiin ja ammattitaitoon.


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.