>Viiden tähden laatua!
Viiden tähden laatua! Ässän oma maahantuonti- ja tukkuliike antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden aina tinkimättömiin varustehankintoihin ja jatkuviin päivityksiin. Yhtä tärkeänä laatuvakuutena on Ässän kokemus kenttä- ja vuokraamotoiminnasta jo vuodesta 1998 ja pääyrittäjän intohimoinen pelikokemus vuodesta 1993 - yli 650 pelikertaa metsä- ja kilpapuolella.

LAATUTEKIJÖITÄ

Värikuulat. Toimivan kokonaisuuden keskeinen palanen, jossa emme säästele. Ammu ja osu tarkasti. Ongelmitta. Pelaa ja nauti huippuluokan vuokrakuulalla.

Aseet. Maksimaalinen tarkkuus ja kantama - vakiona pitkä tarkkuuspiippu. Itse ase on varmatoiminen, helppokäyttöinen ja kahden kahvan ansiosta käteensopiva - legendaarinen Tippmann 98 puoliautomaatti ACT -versiolla. Tarjolla myös valmistuksesta poistunut klassikko, rynkkymallinen ja kevyempi Pro/Carbine - maailman luotettavin paintball-merkkain. Kauden 2016 uutuutena Uzi-konepistoolin näköinen FT-12 kahdella kahvalla.

Maski. Huurtumaton! Meillä perusmaski ei vaan riitä. Asiakkaamme saa mallin, jolla pelaisi vaativakin harrastaja. Täysi näkökenttä, hyvä istuvuus ja iso suojaavuus ovat kunnon suojamaskin ominaisuuksia. Kaiken kruunaa huurtumaton tuplalinssi tottakai.

Paineilma. Voimanlähteenä vakiopaineinen 57bar ja lämmin paineilma syrjäytti paine-epävakaan 35-100bar ja ultrakylmän -78C hiilidioksidin kilpapuolella jo viime vuosituhannella. Meillä ei tarvitse olla kilpapelaaja nauttiakseen tarkkuudesta ja luotettavuudesta. Käytössämme on yli 10.000 euron huipputason pitkälle automatisoitu paineilmajärjestelmä.

Haalari. Teetetty! Suojahaalarimme on vuokrapeleihin varta vasten teetetty malli. Materiaalina on laadukas kotimainen Finlaysonin vettä ja likaa hylkivä maastokangas. Yksityiskohtina mallin lisäksi kunnon valuketjut, metallinepparit ja leveä vyötärökuminauha.

Oheistarpeisto. Paikalla tarvitaan monenmoista tarviketta. Täältä käsin olemme ottaneet kaiken huomioon ja toimitukseen sisältyy kattava varustus sujuvampaan omatoimipelaamiseen. Oheistarpeisto lisää myös tehokasta peliaikaa.

Ohjeistus. Pelisääntötuntemus saattaa vaihdella ja varusteissa on eroja. Vuokraajan OpasTM on omatoimiryhmän täydellinen ohjekansio, jonka avulla varusteiden käyttöönotto ja pelaaminen sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla ja tietenkin turvallisesti.

Varavarusteet. Koska emme itse voi olla paikalla, sisällyttämme toimitukseen tarvittavat varavarusteet odottamattomien, niin mahdollisten kuin mahdottomienkin tilanteiden varalle.

Toimitus. Varusteet on pakattu siististi kannellisiin ja sinetöityihin muovilaatikoihin. Palautus on helppoa mukana tulevilla tarvikkeilla ja puolivalmiiksi täytetyillä rahtikirjoilla.

---

Lisää! Yritysinfo


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.