>Pääyrittäjä / Perhe

Ässä Paintball / Vuokraamo on osa valtakunnallisen Ässä Paintballin toimintaa. Ässä operoi miltei kaikilla paintballin sektoreilla sekä kuplajalkapallon parissa syksystä 2016 alkaen.Tutustu Ässään portaalisivun kautta... » lisää

---

Ässä Paintball / Satakunta

Vuodesta 1998 lähtien olemme toimineet kenttä- ja vuokraamoalalla paintballiin erikoistuneena, vastuullisena ja innovatiivisena ammattilaisena. Taustalla ja inspiraationa on pääyrittäjämme Tuure Vehkamäen (s. 1976) kokemus lajista vuodesta 1993 alkaen. Kilpapuolella saavutuksista pelaajavalmentajana Creditor Porin riveissä mainittakoon Suomen Paintball-liitto ry:n 2-divisioonan voitto vuonna 2010, 1-divisioonan voitto vuonna 2011 ja SM-Liigan hopea vuonna 2014.

Nykyinen päätoimialueemme on Porin seutu, lisäksi operoimme pääosin omilla kentillämme akselilla Niinisalo – Jämi – Ikaalisten Kylpylä. Alusta saakka olemme vahvasti satsanneet kolmeen asiaan: Oikeat lajivaatimukset täyttävät kentät oheispuitteineen, nykyaikainen jatkuvasti päivitetty kalusto kolmessa teholuokassa ja ammattitaitoiset innostuneet ohjaajat. Kuplajalkapallo tuli mukaan samalle toimialueelle syksyllä 2016 yrittäjämme jalkapallo-/tuomaritaustan myötä.

Ässä Paintball / Tukku

Tuotamme lisäarvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme kiinnostuneita miten asiakkaamme paintball-bisneksestä saisi kannattavampaa, tehokkaampaa ja helpompaa. Lisäksi myymme kaikki tarvittavat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Maahantuonti- ja tukkukauppa liittyi konseptiimme vuonna 2003.

Ässä Paintball / Vuokraamo

Toimimme valtakunnallisena ulosvuokraajana markkina-alueille, jossa ei ole saatavilla paikallista vuokrauspalvelua tai sen taso ei ole asiakkaalle riittävä. Panostuksemme laatuun on erittäin voimakas vaikka esimerkiksi samalla kalustolla toimimme paikallisestikin. Tukkupuolen asiakkaidemme markkina-alueille emme luonnollisesti toimita vaan välitämme asiakkaan heille. Aloitimme palvelun virallisesti keväällä 2005 nimellä Laatuvuokraamo.net.

Perheyritys

Pääyrittänäjä alusta saakka on toiminut kankaanpääläinen / pohjois-satakuntakuntalainen Tuure Vehkamäki, joskin Ässä Paintball on aina ollut perinteinen perheyritys. Aikaisempi toiminimi oli Paintball Adventuures.

Tulevaisuudessa tavoitteenamme on edelleen antaa enemmän vastinetta asiakkaan rahalle.


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.