Paintball pori vuokraus värikuulasota

>sulje ikkuna


Ässä Paintball, Porin Paintball ry ja Ässä Creditor järjestää vuotuisen metsäpelitapahtuman Porissa. Monimutkaiset pelimuodot, näyttävät tehosteet ja muut hintaa nostavat elementit jätetään väliin, kun ideana on "vain" saada pelata metsäpeinttiä hiukan isommalla porukalla - ja mikä muu olisikaan parempi nimi tapahtumalle kuin Massamättö.

Paikka. Ässän uuden kenttäkeskuksen (hanke 2010-2011), kaksiosainen metsäkenttä. Osoite: Uimarannantie 80, 28760 Pori (Uusiniitty, Yyterin suunta). Parkkipaikka takana pellolla.

Aika. Lauantai 16.10.2010 klo 12-16, portti auki klo 11. Pelit alkavat klo 12.

Hinnat. Tuomme kaiken paikalle ennakkoilmoittautumisten mukaan. Hinnat tapahtumahintoja. Maksu käteisellä paikan päällä.

  • Pääsymaksu* -> 10 e (sis. kenttä ja ilmahuolto)
  • Vuokraus paketti (ase, maski, ilmapullo) tai pelkkä ase -> 10 e
  • Vuokraus ilmapullo tai maski -> 5 e
  • Maastohaalarit -> 5 e (pituuskoko 5 cm välein)
  • Värikuulat* -> 15 e / 500 kpl (norm. 20 e) tai 40 e / ltk (omien kuulien käyttö sallittu)

    *) 5 e alennus pääsymaksusta Porin Paintball-seuran jäsenille ja kuula-asiakkaillemme

Ilmoittautumiset(!). Sitovat ilmoittautumiset keskiviikkona 13.10. mennessä sähköpostitse avoimet(a)assapaintball.fi. Muista: nimi, gsm-numero, mahdolliset tarpeet (vuokravarusteet, kuula-arvio) yms. Samalla ilmoituksella voi ilmoittaa muitakin pelaajia. Roskapostisuodattimen takia vältä yhden rivin viestiä eli laita viestiisi vaikkapa tervehdys ja allekirjoitus.

Rajoitukset. Alaikäraja 15 vuotta. Kuulankäyttö- tai muita rajoituksia tai kevennyksiä voidaan katsoa paikan päällä porukan mukaan.

Lisätietoja. Tuure Vehkamäki, puh. 050-5787877.

...

Kuvat: Kim Ribacka.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

>sulje ikkuna