Paintball pori vuokraus värikuulasota
>Saa kolata...
Kuplajalkapallo yhdistää hauskalla tavalla jalkapallon, törmäilyn ja liikunnan. Ässällä tämäkin laji on turvallisempaa ja miellyttävämpää - käytössä kevyet, joustavat ja mukavat ammattitason huippukuplat kahdessa koossa, pienet K-5/7 kuplat lapsille ja normaalikoiset K-13 kuplat nuorisolle ja aikuisille.

Info! Tsekkaa hauska video ja varaa pelisi jo tänään! Ydinjuttu on tietenkin kontakti - jääkiekon tapaan pallollista pelaajaa saa taklata hänen näkökentän suunnasta. Takaa ja sivusta saa lähinnä tuuppia ja töniä, myös pallottomia. Muutoin pelataan sovelletuilla jalkapallon säännöillä, noin puolikkaalla futiskentällä viiden pelaajan joukkueilla ja mieluiten reilun kokoisiin maaleihin ilman maalivahteja. Pelataan useita lyhyitä eriä sopivilla tauoilla. Mahdollisten vaihtojen ajaksi voidaan pitää pieni tauko tai käytetään lentäviä vaihtoja, jotka käyvät lähes yhtä helposti kuin repun vaihto toiselle tai ryhmäkoosta riippuen käytössä 1-2 vaihtokuplaa per puoli. Peli jatkuu pääty- ja sivurajapotkuilla, jotka ovat epäsuoria eli eivät saa mennä suoraan maaliin. Pelissä vaaditaan kentältä tarpeeksi tilaa ja hyvälaatuista tasaista alustaa sekä tietenkin ammattitaitoista tuomaria, jolta tulee löytyä jämäkkää otetta ja tarkkaa pelisilmää sekä välillä taktistakin valmennusosaamista, jotta hauskanpito on varmasti mielekästä ja turvallista.

---

TUOTEINFO

 • Hinta: 200 e/ryhmä + 10 e/hlö (K-13 ja K-18 paintball-vuoron yhteydessä jopa 35% ja vähintään 15% alennus, min. vel. 200 e)
 • Kuplainfo/rajoitukset: markkinoiden kevein ja törmäysjoustavin kupla luistamattomilla reppuvaljailla, K-13 kuplassa painoraja jopa 120 kg ja suosituspituus yli 150 cm sekä pienemmässä K-7 kuplassa painoraja 80 kg ja pituussuositus noin 100-150 cm.
 • Kesto: 90 minuuttia sis. alku- ja lopputoimet, takuupeliaika 60 minuuttia, isommille 20+ hlön ryhmille tarvittaessa ilmaista peliaikaa
 • Ryhmäkoko: normaalisti max 30 henkilöä per kuplakoko (kysy lisäkapasiteettia)
 • Paikka: ainakin Pori, Kankaanpää, Jämijärvi, Ikaalinen ja lähialueet - nurmikentillä, sisäkentillä (lisämaksu paikan hinnaston mukaan), Porin Uusiniityssä tekonurmella tai asiakkaan oma alue*
 • Ajankohta: ulkona maalis-joulukuu ja sisällä ympäri vuoden
 • Palvelukielet: suomi ja englanti

  *) Pelialueelle tulee olla lupa eikä siellä saa olla teräviä kiviä tai kohteita jotka aiheuttavat pallon puhkeamisen tai naarmuuntumisen - sopiva alusta on esimerkiksi teko- tai luonnonnurmi sekä sisäliikuntatila kooltaan vähintään 40 x 20 m ja enintään suositus noin 60 x 40 m.

Oma varustus. Kelin mukainen vaatetus, alustasta riippuen voi harkita pitkiä housuja polvikontaktia ajatellen, jalkineet jotka pysyvät jalassa esim. lenkkarit. Kentän ollessa kostea jalkineiden pohjien tulisi olla pitävämmät. Nappikset sallittu, mutta eivät mitenkään välttämättömät. Lisäksi juotavaa ja ehkäpä jopa hikipyyhe. Peliin kannattaa tulla kevyellä vatsalla, jotta jaksaa sitten "kevytjalkaisena" painaa...

Oheispalvelut. Yritysryhmille tarjoamme nokipannukahvit lisukkeineen, mutta varsinaiset oheispalvelut ja muut aktiviteetit saatavilla yhteistyökumppaniemme kautta: Porin Ohjelmamestarit, Ikaalisten Kylpylä, Reima Country/Jämikeskus (Jämi), Korsuretket (Jämi, Jylli), Skönön Safarit (Jämi), Lomahotelli Jämi. Valikoimaa muun muassa:

 • sauna (mökki-, korsu-, maa-, savu-, holvi-...)
 • ateria- ja kokouspalvelut
 • majoitus, kuljetukset
 • muut aktiviteetit ja ohjelmat

Varaus ja maksu. Varaukset puhelimitse tai sähköpostitse. Pikavaraukset ovat ok, normaalisti yritykset ja yhteisöt laskulla, yksityisryhmiltä etumaksu 10 euroa per henkilö yhdellä maksulla 10 vrk kuluessa varauksesta tai viimeistään 10 vrk ennen tapahtumaa tilille: Danske Bank Kankaanpää, FI66 8000 1271 0629 38, saaja: Ässä Paintball, viesti: kuplafutis, yhteyshenkilön nimi, pelipäivä. Loppumaksu käteisellä (ei kortti) kentällä. Muutokset 5 vrk etukäteen. Pikavaraukset vain puhelimitse. Varaukset sitovat kapasiteettiamme (kalusto, kentät, vetäjät) ja ovat siksi sitovia, katso sopimusehdot alla.

Alkoholipolitiikka/turvallisuus. Ohjelma on melko fyysinen, joten suosittelemme pelaamista selvin päin ja vähintään tieliikennelain mukaisessa ajokunnossa. Toissijainen tapaturmavakuutuksemme ei korvaa normaalisti sen piiriin kuuluvaa vahinkoa päihtyneenä - suosittelemme osallistujia hankkimaan vakuutusturvan, jonka katsoo tarpeelliseksi. Järjestäjällä on voimassa oleva vastuuvakuutus.

Peruutusehdot. Varaukset sitovat kenttä-, kalusto- ja vetäjäkapasiteettiamme kentillämme Pori, Niinisalo, Jämi, Ikaalinen. Siksi varaus on sitova, mutta ilman kuluja joko peruttavissa 10 päivää tai siirrettävissä 5 päivää ennen varattua pelipäivää. Peruutusmaksu 10% tilauksen summasta per myöhästynyt päivä. Katso alla Sopimusehdot kohta 5. Lasten synttäreillä (Minipaintball) mennään puolikkailla maksuilla ja ajoilla.

Ohjaajat. Kokeneet ohjaajamme pitävät huolta ohjelman laadusta ja turvallisuudesta sekä osallistujien viihtyvyydestä. Noudatamme ohjelmapalvelualan yleisiä suosituksia ja lakeja.

Sopimusehdot. Noudatamme kuluttaja-asiamiehen suosituksia sopimusehdoiksi soveltuvin osin elämystapahtumien järjestämisessä. Tutustu jo tiedusteluvaiheessa, käytössä samat ehdot kuin värikuulapeleissä -> Sopimusehdot


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.