Paintball pori vuokraus värikuulasota
Myynti
>Testaa ja osta!

Myymme laadukkaita Tomahawk värikuulia ympäri Suomen toimitettuna ja varusteita enimmäkseen paikallisesti Porissa kentällämme sekä varastollamme Kankaanpäässä.

HUOM! Ässä Reball suljettu, myymälä tulossa Porin Uudenniityn keskukselle. Tsekkaa alla värikuulahinnasto toimitusmaksuineen koko Suomeen sekä luotettava ja helppo starttipaketti harrastuksen aloittamiseksi.

---

Värikuulat - koko Suomi. Tuomme maahan laadukkaita, tuoreita ja puhtaita Tomahawk värikuulia. Suora tehdasedustuksemme alkoi vuonna 2004. Creditor Pori luottaa Tomahawkiin niin kisoissa kuin treeneissä - saavutuksina mm. 1-, 2- ja 3-divarien voitot sekä SM-hopea. Valikoima vaihtelee jonkin verran, mutta perusvalikoima yleensä aina:

  • Tomahawk Zero 36,95 e -> yllättävän halpa "peruskuula" huomattavasti kalliimman pallon lentorataominaisuuksilla, 1-värinen napakka kuori ja samanvärinen laihahko helppo filli
  • Tomahawk Training 39,95 e -> 2-värinen keskiherkkä kuori sekä Zeroa kirkkaampi, värikkäämpi ja stydympi filli
  • Tomahawk Classic 41,95 e -> Tomahawkin ikiklassikko, Trainingin speksit ja pikkaisen vielä laatutasoa kiristetty
  • Tomahawk Competition 48,95 e -> laatupallo kisakäyttöön niin suppi- kuin metsäkentille, herkempi metallihohtokuori, ultrakirkas kisafilli - kisapallosta ei tarvitse maksaa kallista brändilisää!
  • Tomahawk Finest 49,95 e -> kuin Competition mutta yleensä vielä pikkaisen herkempi kuori

    Kysy porukka-, seura- tai tiimitarjousta!

Toimitus ja kulut. Nouto lähimmästä Postista hintaan 7,50 e/1 ltk, 8,50 e/2 ltk, 9,50 e/3-4 ltk ja 5 ltk veloituksetta. Lähetämme tuotteet 1-2 arkipäivän kuluttua maksusta ja toimitusaika on 1-2 arkipäivää.

Maksuehdot. Ennakkomaksu Ässän tilille FI66 8000 1271 0629 38, viestiin "värikuulatilaus + maksajan nimi", jos lähetät kuitin maksusta sähköpostilla, saat pallot todella nopeasti.

Tilaus. Sähköpostitse tuure(a)assapaintball.fi tai puhelimitse 050 578 7877 arkisin klo 10-17.

---

Varusteet. Myymme varusteita Ässän kenttäkeskuksella Porissa ja varastolla Kankaanpäässä. Ykköstavoitteena on palvella paikallisia harrastajia ja auttaa heitä harrastuksen alkuun ja jatkamiseen. Kysy hintoja ja valikoimaa. Tsekkaa starttipaketti alla.

Huolto/varaosat. Myymiimme tuotteisiin pyrimme pitämään mahdollisimman kattavaa varaosasaatavuutta ja huoltopalvelua. Huoltohinnasto myymälässä. Varusteiden käyttöön ja säännölliseen huoltoon kannattaa silti aina paneutua itse jotta oma pelivuoro menee pelaamisen merkeissä.

Starttipaketti. Tsekkaa takuukäytetty setti.

Kirpputori Porissa. Avoimien pelien ja kilpatreenien yhteydessä voit tehdä kauppaa varusteista muiden harrastajien tai aloittelevien kanssa. Soittele 050 578 7877 ja saat tietää kulloisestakin tilanteesta lisää.


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.