Mikä voittaa tämän käden?
>Vuokraa parhaat varusteet!
Vuodesta 1998 alalla suuntaa näyttänyt Ässä toimittaa parhaat vuokravarusteet koko Suomeen. Varusteet, panokset ja oheistarpeisto ovat joka vuosi totuttua laatua - omaa luokkaansa!

HUOM! Kalusto uusitaan joka kausi!

Hyvin istuva ja suojaava maski huurtumattomalla tuplalinssillä, pitkä tarkkuuspiippu ja kilpatason tarkka värikuula - kaikki vakiona. Aseena helppokäyttöinen ja varmatoiminen puoliautomaatti kahdella kahvalla.

Miksi Ässä on paras? Oma maahantuonti alentaa oleellisesti varusteiden ja kuulien hankintahintoja ja siten päivityskynnystä. Ammattilaisena pelaamme itsekin viikottain ja ymmärrämme varusteiden ja panosten merkityksen pelikokemukselle. Miksi pelata huonoilla kamoilla ja käyttää "peruspanoksia", kun kohtuuhinnalla on saatavilla täydellinen setti ja kokemus.

Omatoimipelien haasteet. Yleensä omatoimipelit tapahtuvat haastavissa kenttä- ja taukoalueolosuhteissa ilman ammattilaisen läsnäoloa. Aina ei ole myöskään paras sää maskeille, aseille ja panoksille - tällöin kaluston ja panosten toimivuus, oheistarpeisto ja ohjeistus ovat ihan keskeisessä roolissa pelien onnistumisen kannalta.

Jos pelaatte kerran kaksi kaudessa, niin ei kannata maksaa huonosta tai edes tavanomaisesta - kokeilkaa Ässätasoa ettekä muuhun enää tyydykään.


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.