Ässä Paintball - Värikuulasota polttarit Pori Rauma Ikaalinen
>Avoimia vuoroja kaikille!
Vikottaisiin avoimille vuoroille voi osallistua kuka tahansa ilman omaa ryhmää ja aiempaa kokemusta. Pelata voi hallin varusteilla ja vaatteilla tai omilla.Vaihtoehtona myös Creditorin kilpatreenit lajin "vakavampaan" harrastamiseen. Kesäkaudella pelataan ulkokentillä märkäpallolla eli paintballin muodossa.

HUOM! Ole hyvä ja tutustu myös Hinnat -pääsivun ohjeisiin!

HUOM! Tarjolla myös avoimet paintball-ulkopelit, lisätietoja täällä.

Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista joskin kauempaa tulevien ja ensikertalaisten kannattaa soitella etukäteen päivän tilanteesta.

---

HUOM! Huhti-marraskuussa tarjolla avoimia ulkokentillämme Uudessaniityssä, lisätietoja Ässän ulkopelisivustolla -> Harrasta.

Junnukerho
[tiistai klo 18:00-19:15/19:30]
Huipputekemistä, harrastus, kilpapelaajien ohjaamaa nuorisotoimintaa noin 11-15-vuotiaille. Pääpaino pelaamisessa, jonka tueksi hieman perustekniikkaa ja joukkuetaktiikkaa lajinomaisesti toteutettuna. Innokkaimmat voivat harkita yleistä vuoroa, harrastuksen aloittamista omilla varusteilla ja kilpatreenejä.

Opiskelijapelit/yleinen vuoro
[tiistai klo 19:30-20:45/21:00]
Vauhti-ilta koulunpenkin tai duunin päälle! Toimii myös yleisenä vuorona kaikille halukkaille. Teemana hitaat pelit eli kuularajoitus lipas per erä, sähkölipas kielletty (hallilla lainalippaita). Soveltuu parhaiten aloittelijoille ja vähän pelanneille, ei kilpapelaajille.

Hinnat. Per henkilö sisältäen ohjaus, varustepaketti, vaatetus eli haalarit – lakki – sormikkaat (suosittelemme silti omaa vaatetusta), suojaliivi, paineilmatäytöt ja kumikuulat** rajoituksetta. **) lopuksi kuulien keräys porukalla, kesto noin 5 min, vaihtoehtoisesti maksu 3 e/hlö (livistysmaksu)

*kertamaksu 15 e
*5-kerran ennakko 60 e
*10-kerran ennakko 100 e

Värväysetu! Kolme pelaajaa kahden hinnalla, voimassa toistaiseksi.

Oma varustus! Katso ohjeet!

...

Kilpakoulu
[2012: 4.12, 8.1., 5.2., 4.3., 1.4. tai 31.3.
]
Tiukka paketti lajin perusasioita ja tietysti peliä! Tästä tehostartti ja valmiudet kilpatreeneihin. Kerran kuussa sunnuntaisin klo 14-16. Paikka Ässä Reball, Porin Puuvilla. Hinta vain 10 e/kerta sis. vuoro, kilpavarusteet, kuulat, valmennus (norm. 40 e)! Edellytyksenä pari-kolme käyntiä tiistain avoimella vuorolla. Ilmoittautumiset Creditor valmentajalle 3 vrk ennen numeroon 050-5787877, josta myös lisätietoja.

Kilpatreenit
[ke 18:00-20:00+*, su 17:00-19:00+*]
Avoin treenivuoro kahdesti viikossa satakuntalaisen Creditor -kilpapaintball-joukkueen kanssa, tekniikka- ja pelitreeniä tehokkaasti ja edullisesti kumilla**. Edellyttää osallistumista kilpakouluun ks. yllä. Mahdollisuus liittyä kilpajoukkueisiin (3 tasoa) tai vain osallistua treeneihin.
*) joustava treeniaika/-sisältö esim. vierailijoiden myötä
**) kuulakulutus treenistä ja pelaajasta riippuen ~1500-3500 kpl/hlö

Hinta! Kertamaksu 20-25 e tai kuukausimaksu sis. myös avoimet 50-80 e, kysy 050-5787877.

Osto/Vuokraus! Hallilla myymälä testausmahdollisuudella. Jos oma varuste unohtuu matkasta tai menee rikki, on hallilta mahdollista vuokrata varusteita pelien jatkumiseksi.

Varoitus! Kentälle pääsyn edellytyksenä paineilmapullojen tulee olla Suomen lainsäädännön mukaisia leimoiltaan ja päivän kunnoltaan. Regulaattorin asennus ja painemuutossäädöt tulee olla tehty ammattilaisen toimesta. Pitissä ja palvelualueella normaali piippusukkapakko (plugin käyttö kielletty).

Junnukerho
Yleiset pelit
Opiskelijapelit
Kilpatreenit
Kilpatreenit

© 1998-2013 Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.