Mikä voittaa tämän käden?
>Parasta ja päivitettyä!
Varusteiden ollessa aina kunnossa on pelaaminen yhtä nautintoa. Tarjoamme parhaat vuokravarustemallit niin aseissa kuin muissakin varusteissa. Kalustoomme voi luottaa 100%:sti.

ASEMALLIT

Huom! Huurtumaton maski, tarkkuuspiippu, kilpatason värikuula - kokeile etkä muuta enää halua. Älä maksa ongelmista, vaadi vastinetta rahalle! Kuka hoisi kamat? Vuokraa Ässältä ja kerää kehut.

Tippmann 98Custom ACT. Puoliautomaatti uudella mullistavalla ACT-toiminnolla. Maailman eniten myydyin värikuula-ase. Avotähtäimet, erinomainen ergonomia etukahvalla. Tulinopeus 4-5 l/s eli laukausta sekunnissa. Kaasutalous noin 550 l/p eli laukausta pullolla.

Tippmann Pro/Carbine. Puoliautomaatti. Pidempi kiväärimalli, valmistettu vuokrauskäyttöön. Avotähtäimet, hyvä ergonomia etutukilla. Tulinopeus (l/s) 3-4. Kaasutalous (l/pullo) noin 550. Yhdysvalloissa ollut harjoituskäytössä mm. poliiseilla ja armeijalla.

Tippmann FT-12. Uzi-konepistoolin näköinen puoliautomaatti. Avotähtäimet, täydellinen ergonomia etukahvalla. Tulinopeus (l/s) 4-6. Kaasutalous (l/pullo) noin 550.

Lisätietoja: Tippmann.com

Info! Aseen tarkkuuteen ja tehoon vaikuttaa eniten piippu, värikuula ja lähtönopeus. Tehokkaaksi ja turvalliseksi lähtönopeudeksi on kaikissa aseissa säädetty noin 280-300 fps (=85-91m/s), jolla saadaan noin 25 m tarkkaa ja suoraa sekä noin 40 m tehollista / hivenen putoavaa kantamaa.

MUUT VARUSTEET

Paineilmapullo. Voimanlähteenä vakiopaineinen 57bar ja lämmin paineilma syrjäytti paine-epävakaan 35-100bar ja jääkylmän -79C hiilidioksidin kilpapuolella jo viime vuosituhannella. Meillä ei tarvitse olla kilpapelaaja nauttiakseen tarkkuudesta ja luotettavuudesta.

Maski. Meillä perusmaski ei vaan riitä. Asiakkaamme saa mallin, jolla pelaisi vaativakin harrastaja. Täysi näkökenttä, hyvä istuvuus ja iso suojaavuus ovat kunnon suojamaskin ominaisuuksia. Lisämaksusta maski saatavilla jopa huurtumattomalla käsittelyvapaalla tuplalinssillä!

Haalarit. Suojahaalarimme on vuokrapeleihin varta vasten teetetty malli. Materiaalina on laadukas kotimainen Finlaysonin vettä ja likaa hylkivä maastokangas. Yksityiskohtina mallin lisäksi kunnon valuketjut, metallinepparit ja leveä vyötärökuminauha.

TARVIKKEET

Vuokrapakettimme sisältävät kaiken tarpeellisen omatoimipeleihin.

Oheistarpeisto. Paikalla tarvitaan monenmoista tarviketta. Täältä käsin olemme ottaneet kaiken huomioon ja toimitukseen sisältyy kattava varustus sujuvampaan omatoimipelaamiseen. Oheistarpeisto lisää myös tehokasta peliaikaa.

Ohjeistus. Pelisääntötuntemus saattaa vaihdella ja varusteissa on eroja. Vuokraajan OpasTM on omatoimiryhmän täydellinen ohjekansio, jonka avulla varusteiden käyttöönotto ja pelaaminen sujuvat parhaalla mahdollisella tavalla ja tietenkin turvallisesti.

Varavarusteet. Koska emme itse voi olla paikalla, sisällyttämme toimitukseen tarvittavat varavarusteet odottamattomien, niin mahdollisten kuin mahdottomienkin tilanteiden varalle.


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.