Paintball pori vuokraus värikuulasota
>Saa kolata...
Kuplajalkapallo yhdistää hauskalla tavalla jalkapallon, törmäilyn ja liikunnan. Ässällä tämäkin laji on turvallisempaa ja miellyttävämpää - käytössä kevyet, joustavat ja mukavat ammattitason huippukuplat kahdessa koossa, pienet K-7 kuplat lapsille ja isot K-13 kuplat nuorisolle ja aikuisille.

Info! Tsekkaa hauska video ja varaa pelisi jo tänään! Ydinjuttu on tietenkin kontakti - jääkiekon tapaan pallollista pelaajaa saa taklata hänen näkökentän suunnasta. Takaa ja sivusta saa lähinnä tuuppia seisovassa tilanteessa siis ilman vauhtia. Muutoin pelataan sovelletuilla jalkapallon säännöillä, noin puolikkaalla futiskentällä 3-6 pelaajan joukkueilla ja mieluiten reilun kokoisiin maaleihin ilman maalivahteja. Pelataan neljä erää sopivilla tauoilla. Mahdollisten vaihtojen ajaksi voidaan pitää pieni tauko tai käytetään lentäviä vaihtoja, jotka käyvät lähes yhtä helposti kuin repun vaihto toiselle. Peli jatkuu pääty- ja sivurajapotkuilla, jotka ovat epäsuoria eli eivät saa mennä suoraan maaliin. Pelissä vaaditaan tuomarilta jämäkkää otetta ja tarkkaa pelisilmää sekä taktistakin valmennusosaamista, jotta hauskanpito on varmasti mielekästä ja turvallista.

---

TUOTEINFO

 • Hinta: 200 e/ryhmä + 10 e/hlö (K-13 ja K-18 paintball-vuoron yhteydessä 35% alennus!)
 • Kuplainfo/rajoitukset: markkinoiden kevein ja törmäysjoustavin kupla luistamattomilla reppuvaljailla, K-13 kuplassa painoraja jopa 120 kg ja suosituspituus yli 150 cm sekä pienemmässä K-7 kuplassa painoraja 80 kg ja pituussuositus noin 115-155 cm.
 • Kesto: noin 75-80 minuuttia sis. ripeät kuplien alku- ja lopputoimet asiakkaan avustuksella (takuuohjelma 60 minuuttia yleensä neljään erään jaettuna, isommille ryhmille tarvittaessa ilmaista peliaikaa)
 • Ryhmäkoko: normaalisti max 24 henkilöä per kuplakoko (kysy lisäkapasiteettia)
 • Paikka: ainakin Pori, Kankaanpää, Jämijärvi, Ikaalinen - nurmikentillä, sisäkentillä (lisämaksu paikan hinnaston mukaan), Porin Uusiniityssä tekonurmella tai asiakkaan oma alue*
 • Ajankohta: ulkona maalis-joulukuu ja sisällä ympäri vuoden
 • Palvelukielet: suomi ja englanti

  *) Pelialueelle tulee olla lupa eikä siellä saa olla teräviä kiviä tai kohteita jotka aiheuttavat pallon puhkeamisen tai naarmuuntumisen - sopiva alusta on esimerkiksi teko- tai luonnonnurmi sekä sisäliikuntatila kooltaan vähintään 40 x 20 m ja enintään suositus noin 60 x 40 m.

Oma varustus. Kelin mukainen vaatetus, alustasta riippuen voi harkita pitkiä housuja polikontaktia ajatellen, jalkineet jotka pysyvät jalassa esim. lenkkarit. Lisäksi juotavaa ja ehkäpä jopa hikipyyhe.

Oheispalvelut. Yritysryhmille tarjoamme nokipannukahvit lisukkeineen, mutta varsinaiset oheispalvelut ja muut aktiviteetit saatavilla yhteistyökumppaniemme kautta: Porin Ohjelmamestarit, Ikaalisten Kylpylä, Reima Country/Jämikeskus (Jämi), Korsuretket (Jämi, Jylli), Skönön Safarit (Jämi), Lomahotelli Jämi. Valikoimaa muun muassa:

 • sauna (mökki-, korsu-, maa-, savu-, holvi-...)
 • ateria- ja kokouspalvelut
 • majoitus, kuljetukset
 • muut aktiviteetit ja ohjelmat

Varaus ja maksu. Varaukset puhelimitse tai sähköpostitse. Pikavaraukset ovat ok, normaalisti yritykset ja yhteisöt laskulla, yksityisryhmiltä etumaksu 10 euroa per henkilö yhdellä maksulla 7 vrk kuluessa varauksesta tai viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa tilille: Danske Bank Kankaanpää, FI66 8000 1271 0629 38, saaja: Ässä Paintball, viesti: kuplafutis, yhteyshenkilön nimi, pelipäivä. Loppumaksu käteisellä (ei kortti) kentällä. Muutokset 3 vrk etukäteen. Pikavaraukset vain puhelimitse. Varaukset sitovat kapasiteettiamme (kalusto, kentät, vetäjät) ja ovat siksi sitovia, katso sopimusehdot alla.

Alkoholipolitiikka/turvallisuus. Suosittelemme pelaamista selvin päin. Toissijainen tapaturmavakuutuksemme ei korvaa normaalisti sen piiriin kuuluvaa vahinkoa päihtyneenä - suosittelemme osallistujia hankkimaan vakuutusturvan, jonka katsoo tarpeelliseksi. Järjestäjällä on voimassa oleva vastuuvakuutus.

Ohjaajat. Kokeneet ohjaajamme pitävät huolta ohjelman laadusta ja turvallisuudesta sekä osallistujien viihtyvyydestä. Noudatamme ohjelmapalvelualan yleisiä suosituksia ja lakeja.

Sopimusehdot. Noudatamme kuluttaja-asiamiehen suosituksia sopimusehdoiksi soveltuvin osin elämystapahtumien järjestämisessä. Tutustu jo tiedusteluvaiheessa, käytössä samat ehdot kuin värikuulapeleissä -> Sopimusehdot


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.