Paintball pori vuokraus värikuulasota
>Valmiiseen pöytään...
Pelit ammattitaitoisen henkilökuntamme opastuksella varmistaa ohjelman helppouden, sujuvuuden ja turvallisuuden. Kun tähän yhdistetään mahdollisuus pelata kunnon pelikentillä markkinoiden parhailla varusteilla ja sopivan tehoisilla aseilla on värikuulapelikokemus taatusti aivan omaa luokkaansa.

HUOM! Kuplajalkapallo + paintball, kuplasta jopa 35% ja vähintään 15% alennus, minimiveloitus 200 e, kysy lisää!

---

VALIKOIMA

Ensimmäisenä Suomessa värikuulapelin kolme teholuokkaa K-7, K-13 ja K-18 = ei enää kohtuutonta osumakipua ja mustelmia. Uutuutena kuplajalkapallo. K-13 ja K-18 värikuulapelien 2,5 tunnin starttipaketit alkaen 25 euroa per henkilö (alle 18-v alennus 5 e); tsekkaa millä kentällä haluatte pelata ja kysy tarjousta teille sopivasta vaihtoehdosta!

 • K-7 Minipaintball 20% / lasten synttärit 7-12-v, perhepelit, tsekkaa lisätiedot.
 • K-13 Kevytpaintball 50% / koululuokkapelit, naisryhmät, nuorten ja aikuisten sekasukupuoliryhmät.
 • K-18 Aikuisten Paintball 100% / polttarit, firmapelit, muut yksityisvuorot ehkäpä lähinnä miesporukalla.
 • K-18 Aikuisten Paintball 100% / avoin höntsävuoro, tule yksin tai kaverin kanssa.
 • Kuplajalkapallo / lasten K-5/7 ja aikuisten/nuorten K-13 kuplilla, tsekkaa lisätiedot.
 • Paintball + Kuplajalkapallo / yhdistelmätuote, kuplasta jopa 35% ja vähintään 15% alennus, min. vel. 200 e, kysyy lisää!

Miksi ohjattu peli? Se on helppo, tasokas ja turvallinen vaihtoehto ilman esimerkiksi omaa järjestely-, veto- sekä varusteiden nouto- ja palautusvastuuta. Vetäjä osaa ehdottaa eri tyyppisiä pelimuotoja vaihtelevilla pelkokertoimilla. Käytössä on tuplalinssiset huurtumattomat maskit, paikalla varusteiden huoltopalvelu ja välitön ongelmanratkaisu, lisäkuulamahdollisuus ja yhteyshenkilö voi itse keskittyä pelaamiseen. Herkulliset nokipannukahvitkin keitämme nuotiolla tarvittaessa.

Perusinfo

 • Hinta: noin 20-50 e/hlö + mahdolliset oheispalvelut
 • Kesto: 2,5 tuntia (ryhmäkoosta riippuen 1-4 tuntia)
 • Ajankohta: maalis-joulukuu (lumeton kausi)
 • Paikka: ensisijaisesti kenttämme
 • Ryhmäkoko: yleensä vähintään 8 hlöä ja enintään 50-80 hlöä samanaikaisesti kentästä riippuen, myös isommat ryhmät
 • Ikärajat: Minipaintball 7-12-v, Kevytpaintball 13-v ja Aikuisten paintball 18-v (suositus).
 • Palvelukielet: suomi ja englanti

Oma varustus. Tummat ja pitkät rymy-/remonttivaatteet, jotka saavat likaantua esimerkiksi työhaalari, verkkarit tai maastopuku taikka maastohaalarimme. Vältettävä tukalaa ylipukemista. Viileällä kelillä suosituksena alle urheilukerrasto. Lisäksi lippalakki tai pipo, ohuet näppärät sormikkaat, tukevat pitävät ja kelin mukaiset jalkineet sekä juotavaa ja ehkäpä hikipyyhe. Normaalit silmälasit mahtuvat maskin alle ja ne voidaan käsitellä huurtumista vastaan, joskin suosittelemme piilolinssejä rajoittamattoman näkökentän ja käsittelyvapauden vuoksi.

Oheispalvelut. Yritysryhmille tarjoamme nokipannukahvit lisukkeineen, mutta varsineiset oheispalvelut ja muut aktiviteetit saatavilla yhteistyökumppaniemme kautta: Porin Ohjelmamestarit, Ikaalisten Kylpylä, Reima Country/Jämikeskus (Jämi), Korsuretket (Jämi, Jylli), Skönön Safarit (Jämi), Lomahotelli Jämi. Valikoimaa muun muassa:

 • sauna (mökki-, korsu-, maa-, savu-, holvi-...)
 • ateria- ja kokouspalvelut
 • majoitus, kuljetukset
 • muut aktiviteetit ja ohjelmat

Varaus ja maksu. Varaukset puhelimitse tai sähköpostitse. Pikavaraukset ovat ok, normaalisti yritykset ja yhteisöt laskulla, yksityisryhmiltä etumaksu 10 euroa per henkilö yhdellä maksulla 10 vrk kuluessa varauksesta tai viimeistään 10 vrk ennen tapahtumaa tilille: Danske Bank Kankaanpää, FI66 8000 1271 0629 38, saaja: Ässä Paintball, viesti: paintball, yhteyshenkilön nimi, pelipäivä. Loppumaksu käteisellä (ei kortti) kentällä. Muutokset 5 vrk etukäteen. Pikavaraukset vain puhelimitse. Varaukset sitovat kapasiteettiamme (kalusto, kentät, vetäjät) ja ovat siksi sitovia, katso peruutus- ja sopimusehdot alla.

Alkoholipolitiikka/turvallisuus. Turvallisuussyistä päihteiden vaikutuksen alaisena pelaaminen on kielletty, alkoholiraja 0,5 promillea eli sama kuin ajokuntoraja tieliikenteessä. Järjestäjällä on oikeus ohjelman aikana kieltää osallistujaa pelaamasta maksua tälle palauttamatta. Toissijainen tapaturmavakuutuksemme ei korvaa normaalisti sen piiriin kuuluvaa vahinkoa päihtyneenä. Järjestäjällä on voimassa oleva vastuuvakuutus.

Tilaajat vinkit. Muutama seikka kannattaa huomioida onnistunutta ohjelmaa jo suunnitellessa -> Tilaajan Vinkit

Ohjaajat. Kokeneet ohjaajamme pitävät huolta ohjelman laadusta ja turvallisuudesta sekä osallistujien viihtyvyydestä. Noudatamme ohjelmapalvelualan yleisiä suosituksia ja lakeja.

Peruutusehdot. Varaukset sitovat kenttä-, kalusto- ja vetäjäkapasiteettiamme kentillämme Pori, Niinisalo, Jämi, Ikaalinen. Siksi varaus on sitova, mutta ilman kuluja joko peruttavissa 10 päivää tai siirrettävissä 5 päivää ennen varattua pelipäivää. Peruutusmaksu 10% tilauksen summasta per myöhästynyt päivä. Katso alla Sopimusehdot kohta 5. Lasten synttäreillä (Minipaintball) mennään puolikkailla maksuilla ja ajoilla.

Sopimusehdot. Noudatamme kuluttaja-asiamiehen suosituksia sopimusehdoiksi soveltuvin osin elämystapahtumien järjestämisessä. Tutustu jo tiedusteluvaiheessa -> Sopimusehdot


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.