Paintball pori vuokraus värikuulasota

Kuplajalkapalloa kaikenikäisille - uutuus! - [12.07.16]
Kuplajalkapallo on uusi ratkiriemukas elämyspeli, joka yhdistää hauskalla tavalla kuningas jalkapallon, törmäilyn ja liikunnan. Hauskan lajista tekee se, että pallollista saa taklata ja se on turvallista!

Pelaajat pelaavat ison "suojakuplan" sisällä ja se suojaa törmäyksiltä ja vastustajien taklauksilta. Välillä kaadutaan ja kimpoillaan holtittomasti, mutta kohta tulee oma tilaisuus antaa samalla mitalla takaisin. Kaksien eri kokoisten kuplien ansiosta laji soveltuu lapsille alka. 5-v, nuorisolle ja aikuisille sukupuoleen katsomatta eli käytännössä lähes kaikille.

Kuplat saapuvat käyttöömme piakkoin, ja pelejä myymme aikaisintaan lauantaille 30. heinäkuuta. Lisätietoja hintoineen täällä.

SPBL:n kisat Ässän turffilla 18.-19.6. - [14.06.16]
Jo perinteeksi muodostunut Ässän isännöimä Suomen Paintball-liitto ry:n kilpakierros pidetään tekonurmella, tällä kaudella 18.-19. kesäkuuta. Tuttuun tapaan pelit alkavat molempina päivinä klo 9 ja päättyvät noin klo 18. Katsomoon on vapaa pääsy ja kioski palvelee kahvilla, makkaralla ja pikkupurtavalla ja juomilla. Tervetuloa haastamaan väite - kilpapaintball on maailman vaikein joukkueurheilulaji.

Lasten synttärisuosikki K-7 Minipaintball - [17.05.16]
"Parhaat synttärit ikinä", on tuttu lause lasten Minipaintball-peleissä. 7-12-vuotiaat, lähinnä pojat, ovat aivan täpinöissään, kun pääsevät pelaamaan "isojen poikien" peliä. Aseet ovat kuitenkin suunniteltu lapsille, jotta kipeitä osumia ei pääse tulemaan. Silti kantama ja tarkkuus on ihan mukavalla tasolla! Ota yhteyttä ja pidetään synttärisankarille ne "parhaat synttärit ikinä"!

Porin pelikeskus kehittyy hissukseen - [01.04.16]
Oheispuitteita ja kenttiä on kehitelty ja edelleen edetään hissukseen. Tälle kaudelle suunnitelmissa on myös lisätä kokonaan uusi pelituote - ihan muuta kuin värikuulapelejä. Edelleen pelataan joukkueilla ja paintin tapaan tämäkin laji soveltuu 7-70-vuotiaille. Ajankohtana kesä. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Värikuulapelit K-7, K-13 ja K-18 aseilla - [15.03.16]
Ässä tarjoaa ensimmäisenä Suomessa värikuulapelin kolme teholuokkaa - myös ilman mustelmia ja kyyneleitä. K-7 Minipaintball 20% on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille ja perheille. K-13 Kevytpaintball 50% soveltuu parhaiten nuorisolle ja aikuisten sekasukupuoliryhmille. K-18 Aikuisten paintball on se 35-vuotias perinteinen versio, jossa nyrkin ja välillä jopa pään kokoiset mustelmat ja karkea osumakipu on osa peliä. Varaa pelit porukallesi ja kokeilkaa jompaa kumpaa uutta asiakasystävällistä värikuulapeliversiota! Tsekkaa teholuokat täältä.

---

SPBL:n päätöskisa Ässän turffilla 5.-6.9. - [01.09.15]
Suomen Paintball-liitto ry järjestää jälleen kilpasarjojensa kierroksen Ässän tekonurmikentällä 5.-6.9. Katsomoon on vapaa pääsy ja kioski palvelee aamusta iltaan. Pelit alkavat molempina päivinä klo 9 ja päättyvät noin klo 18. Kotijoukkueella ei tällä kaudella ole liigassa edustusta, mutta tulevaisuuden uudet velkojatoivot pelaavat 3-divisioonassa jahdaten ensimmäistä turnausvoittoaan - tervetuloa kannustamaan!

Kolme teholuokkaa kaikille 7-70-vuotialle - [22.07.15]
Ässä tarjoaa ensimmäisenä Suomessa värikuulapelin kolme teholuokkaa - myös ilman mustelmia ja kyyneleitä. K-7 Minipaintball 20% on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille ja perheille. K-13 Kevytpaintball 50% soveltuu parhaiten nuorisolle ja aikuisten sekasukupuoliryhmille. K-18 Aikuisten paintball on se 35-vuotias perinteinen versio, jossa nyrkin ja välillä jopa pään kokoiset mustelmat ja karkea osumakipu on osa peliä. Varaa pelit porukallesi ja kokeilkaa jompaa kumpaa uutta asiakasystävällistä värikuulapeliversiota! Tsekkaa teholuokat täältä.

Lasten 7-12-v synttäreille Minipaintballia - [01.04.15]
Nyt mustelmattomia värikuulapelejä myös lapsille (esim. synttärit), perheryhmille ja naisille. Uuden "pumppuhaulikon" panoksena on 60% pienempi, vain 1,2 grammainen ja 12 millinen värikuula, jota ammutaan 60% pienemmällä lähtönopeudella. Osuma ei satu eikä jätä mustelmia vaikka melko tarkkaa kantamaa on lähes 20 metriä. Parin tunnin synttäripelien hinta on noin 20-25 euroa henkilöltä ja maksimiveloitus on 10 henkilöä. Pelit vaikkapa isojen poikien Aavekaupungissa!

---

Creditor Pori SM-liigassa ?????? - [07.09.14]
Koko kauden SPBL:n SM-liigan sarjakärjessä ollut sininen Velkojajengi lähti kovin odotuksin mutta nöyrin mielin kauden päättävälle neljännelle kierrokselle Piikkiöön lauantaina 31.8. Kierros lähti käyntiin yhtä nihkeästi kuten edellisellä kierroksella Äänekoskella. Creditor taipuikin kierroksen pronssipeliin helsinkiläistä Trivogaa vastaan. Finaaliin selvisivät sarjakakkonen turkulainen DT ja kolmonen Helsinki Cyclone.

Sarjatilanne oli sikäli kimurantti, että SM-kultaa voittaakseen Velkojien oilisi pitänyt voittaa pronssipeli ja turkulaisten hävitä finaali. Pronssipeli oli tasainen, mutta kenties enemmän voittoa halunnut Creditor hoisi homman kotiin "rutiinilla". Sitten olikin vuoro jännittää finaalia - mestaruus ei ollut enää Velkojien omissa käsissä kuten koko kauden tähän saakka.

Moninkertainen Suomen mestari Cyclone taisteli ottelun alkupisteissä, mutta turkulaiset karkasivat vakuuttavalla puolustuspelillään jo 2-0 johtoon. Peli näytti varsin selvältä, mutta jotekin Cyclone kuitenkin sai otteen matsista kaventaen jo 3-2:een. Sinisten kannustaessa raivoisasti helsinkiläisiä, kävi kuitenkin pahin mahdollinen: DT voitti ottelun ja vei kultamitalit samoilla pisteillä Velkojien nenän edestä. Vuonna 2008 SPBL:n nelossarjasta eli 3-divarista alkanut velkojatarina päättyi armottomaan pettymykseen.

Aavekaupunki aukeaa syyskuussa - [09.07.14]
24 taloa, 12 katua, ajoneuvoja, piha-aitoja, postilaatikoita, liikennemerkkejä, iltavalaistus, äänentoisto jne. Talot on rakennettu kesän aikana ja parhaillaan maalauksessa, jonka jälkeen kenttä avataan käyttöön. Kentän rakentamista ja elävöittämiastä jatketaan jatkuvasti eikä se ole koskaan "valmis". Mikäli sinulta löytyy kaupunkiin sopivaa rekvisiittaa kuten autoja, roskiksia tms. niin ota yhteyttä, helpota urakkaamme ja tienaa vaikkapa lahjakortti peleihin.

Kevytpaintball mullistaa vuokrapelit - [09.06.14]
Se on vihdoin olemassa! Sama jännitys, vauhti ja adrenaliini, mutta ilman kipua ja mustelmia - nyt kaikki voivat pelata painttia! Viimeinkin perinteisen K-18 Aikuisten värikuula-aseen ja lähinnä lasten käyttöön tarkoitetun K-7 Minipaintballin väliin on tullut se 35 vuotta odotettu vaihtoehto.

Tämä uusi K-13 ase ampuu pienempiä 50 kaliberin (12 mm / 1,2 g) värikuulia vanhalla tutulla 90 m/s lähtönopeudella. Ampujan näkökulmasta kantama on lähes sama kuin 68 kaliberin (17 mm / 3,1 g) panoksella, mutta osuma kirpaisee vastustajaa jopa puolet vähemmän - ei enää kohtuutonta osumakipua eikä mustelmia.

Lue lisää Ässän lanseeraamasta teholuokituksesta ja ikärajasuosituksista täältä ja varaa pelisi heti!

SPBL avausturnaus Ässän tekonurmella 24.-25.5. - [07.05.14]
Suomen Paintball-liitto ry järjestää kauden avauskierroksen yhteistyössä Porin Paintball ry:n ja Ässä Paintballin kanssa keväällä. Lajin kilpapuolen joukkueet ympäri Suomen mittaavat paremmuutensa neljällä sarjatasolla. Tule kannustamaan Creditor Porin liiga- ja 3-divarijoukkueet menestykseen - katsomoon on vapaa pääsy ja puffetti palvelee aamusta iltaan. Pelit alkavat molempina päivinä klo 9 ja päättyvät noin klo 19.

Uusi Minipaintball 7-12-vuotialle - [09.04.14]
Nyt mustelmattomia värikuulapelejä myös lapsille (esim. synttärit), perheryhmille ja naisille. Uuden "pumppuhaulikon" panoksena on 60% pienempi, 1.2 grammainen ja 12 millinen värikuula, jota ammutaan 60% pienemmällä lähtönopeudella. Osuma ei satu eikä jätä mustelmia vaikka kantamaa on lähes 20-25 metriä. Parin tunnin pelien hinta on noin 20-25 euroa henkilöltä.

Kausi 2014 myynnissä nyt - varaa pelisi - [01.03.14]
Lumet sulavat kovaa vauhtia ja Ässän ulkokausi alkaa kuivien hiekkaharjujen kentillä Jämillä ja Niinisalossa jo huhtikuussa. Porin Uudenniityn kenttäalue on pelikunnossa samoihin aikoihin ja Ikaalisten Kylpylään päästään huhti-toukokuun taitteessa. Ulkokausi kestää yleensä joulukuulle saakka.

---

Talvikauden palvelumme [20.11.13]
Varsinainen myyntikautemme on yleensä huhti-joulukuu. Talvikaudellakin voimme vuokrata kalustoa ja kenttiä sekä järjestää pelejä tapauskohtaisesti - kalusto toimii kyllä, kysy lisää miten homma onnistuu. Silti suosittelemme pelaamista lumettomaan aikaan jolloin pelikokemus on keskivertoasiakkaan mielestä varmasti parempi. Ässä palvelee ympäri vuoden, ota yhteyttä.

SPBL kilpaturnaus Ässän tekonurmella 7.-8.9. - [14.08.13]
Suomen Paintball-liitto ry järjestää kauden päätöskierroksen yhteistyössä Porin Paintball ry:n ja Ässä Paintballin kanssa syksyllä. Lajin kilpapuolen joukkueet ympäri Suomen mittaavat paremmuutensa neljällä sarjatasolla. Tule kannustamaan Creditor Porin liiga-, 2- ja 3-divarijoukkueet menestykseen - katsomoon on vapaa pääsy ja puffetti palvelee aamusta iltaan. Pelit alkavat molempina päivinä klo 9 ja päättyvät noin klo 19.

Avoimet metsäpelit koko kauden - [15.04.13]
Ässän ja Porin Paintball-seuran avoimet metsäpelit on helppo ja edullinen tapa tulla tutustumaan lajiin tai jopa harrastaa säännöllisesti. Pelit kuulamäärä- ja varusterajoituksin eli mennään ensikertalaisten ehdoilla. Tervetuloa juniorit, opiskelijat, varusmiehet, harrastajat niin Porin seudulta kuin kauempaakin! Lisätietoja ja kauden kalenteri täällä.

7 kenttää - 4 peliä - 11 hehtaaria - [08.03.13]
Porin Uudenniityn alueemme kehittyy. Nyt käytössä kolme erilaista puistokenttää. Jatkosuunnitelmissa on rakentaa 12 kadun ja 24 talon kaupunkikenttä, kumikuula- eli reball-kenttä (alk. 10-v!) ja virallinen kilpakenttä. Puistokentistä tullaan muokkaamaan teemakenttiä. Warzone pitää sisällään mm. juoksuhautoja, bunkkereita ja ampumatorneja. Tiheällä viidakkokaistalla saa olla tarkkana kun näkyvyys on olematon. Wasteland sisältää erilaisia rakennusten purkujätteitä ja muuta kierrätysroinaa. Speedball on nimensä mukaan nopeatempoinen, lisäksi kenttäpuoliskot ovat peilikuvina tasapuoliset. Se on näkyvyydeltään avoin, mutta sen noin 35 erilaista suojaa antavat vaihtoehtoja nopeaan etenemiseen. Lisätietoja kenttäsivuilla ja täällä
. -Kopio uutisesta 11.7.2012-

Kausi 2013 myynnissä nyt - varaa pelisi - [01.03.13]
Lumisen talven jälkeen Ässän ulkokausi alkaa kelien mukaan ja totutusti kuivien hiekkaharjujen kentät Jämillä ja Niinisalossa avattaneen jo huhtikuun puolenvälin tienoilla. Myös Porin Uudenniityn kenttäalue on pelikunnossa samoihin aikoihin ja Ikaalisten Kylpylään päästään huhti-toukokuun taitteessa. Ulkokausi kestää marras-joulukuun paikkeille.

---

Talvikauden palvelumme [26.11.12]
Varsinainen myyntikautemme on yleensä huhti-joulukuu. Talvikaudellakin voimme vuokrata kalustoa ja kenttiä sekä järjestää pelejä tapauskohtaisesti - kalusto toimii kyllä, kysy lisää miten homma onnistuu. Silti suosittelemme pelaamista lumettomaan aikaan jolloin pelikokemus on keskivertoasiakkaan mielestä varmasti parempi. Ässä palvelee ympäri vuoden, ota yhteyttä.

Creditor voitti 1-divisioonan - [03.09.12]
Velkojat korjasivat satoa kunnolla, kun 2,5 vuoden reball-harjoittelun tuomalla edulla, kaikki kolme joukkuetta sijoittuivat sarjoissaan kärkipäähän. Uusien pelaajien bändi sijoittui 3-divarissa upeasti toiseksi - kierrossijoitukset 2., 3., 1. ja 7. Kakkosjoukkue pärjäsi edelliskauden 3-divarivoiton ja nousun jälkeen 2-divarissa hyvin, sijoitus 4. ja kierrossijoitukset 4., 8., 2. ja 5. Pankin räjäytti ykkösporukka. Viimeisellä kierroksella tilanne oli kutkuttava: Creditor 25p, Cyclone 24p, Trivoga 21p ja voittaja nousee liigaan. Kymmenen joukkueen sarjassa pisteitä jaettiin käänteisesti piste per sijoitus systeemillä. Alkulohkoista välieriin pääsivät kaksi parasta. Tiukassa paikassa Creditor pelasi kauden parhaimman alkulohkon ja varmisti jatkopaikan yhdessä Trivogan kanssa. Toinen joukkue oli siis hoidettu. Kun rinnakkaislohkon Cyclone ei päässyt jatkoon, oli divarin mestaruus ja liiganousu varma! Tappiot välierässä ja pronssipelissä olivat niukkoja, mutta ehkäpä paras lataus oli jäänyt mestaruus- ja nousufiiliksiin. Sekä hyvänolon tunteeseen, sillä Velkojat olivat ensimmäinen joukkue, joka nousi kolme sarjaporrasta, pohjalta 3-divarista liigaan ja vieläpä omilla kasvateilla. Seuraava kisakausi alkaa touko-kesäkuussa 2013. Jos vauhdikas kilpapaintball kiinnostaa, niin soita 050-5787877/Tuure.

Porin pelikeskus kehittyy - [11.07.12]
Porin Uudenniityn alueemme kehittyy. Nyt käytössä kolme erilaista puistokenttää. Jatkosuunnitelmissa on rakentaa 12 kadun ja 24 talon kaupunkikenttä, kumikuula- eli reball-kenttä (alk. 10-v!) ja virallinen kilpakenttä. Puistokentistä tullaan muokkaamaan teemakenttiä. Warzone pitää sisällään mm. juoksuhautoja, bunkkereita ja ampumatorneja. Tiheällä viidakkokaistalla saa olla tarkkana kun näkyvyys on olematon. Wasteland sisältää erilaisia rakennusten purkujätteitä ja muuta kierrätysroinaa. Speedball on nimensä mukaan nopeatempoinen, lisäksi kenttäpuoliskot ovat peilikuvina tasapuoliset. Se on näkyvyydeltään avoin, mutta sen noin 35 erilaista suojaa antavat vaihtoehtoja nopeaan etenemiseen.

Creditor voitti 1-divariavauksen - [11.06.12]
Viime kaudella SPBL:n kakkosdivarin voittanut Velkojien ykkösnyrkki jatkoi menestystä 1-divarin Piikkiön avauskierroksella. Creditor oli alkulohkon viimeisessä pelissä jo 0-2 tappiolla, mutta pakkovoiton edessä joukkue puristi 3-2 voitolla välieräpaikan. Kun sekä välierä ja finaali oli henkisestikin vahvan Velkojien näytöstä, saatiin heti juhlia uuden sarjatason kierrosvoittoa. Sisarjoukkueet: Talvella aloittaneista pelaajista muodostettu kolmosjoukkue sijoittui 3-divarissa hienosti toiseksi. 3-divarin viime kaudella voittanut kakkosjoukkue pääsi sekin 2-divarin alkulohkosta jatkoon, mutta ajanpuutteen vuoksi loppupelit pelataan seuraavalla kierroksella 30.6.-1.7. Kirkkonummella. Jos vauhdikas kilpapaintball kiinnostaa, niin soita 050-5787877/Tuure.

Reball suljettu - ulkokeskus avoinna! - [28.05.12]
Ässä Reball suljettiin - keskitämme kaiken Porin pelitoimintamme Uudenniityn 11 hehtaarin alueelle. Nyt jo käytössä kolme erityyppistä puistokenttää. Tulossa isompi reball, kaupunkikenttä - 12 katua ja 24 taloa, virallinen kilpakenttä sekä laser jopa 8-vuotiaille. Puistokentät teemoitetaan - Warzone, Dumpland ja Speedball... mikä on oma suosikkisi, pelaa vaikka kaikilla kentillä yhdellä kerralla. Tsekkaa flyer. Lisätietoja ja linkki tulossa Ässän avaussivulle.

Avoimet metsäpelit koko kauden - [15.04.12]
Ässän ja Porin Paintball-seuran avoimet metsäpelit on helppo ja edullinen tapa tulla tutustumaan lajiin tai jopa harrastaa säännöllisesti. Pelit kuulamäärä- ja varusterajoituksin eli mennään ensikertalaisten ehdoilla. Tervetuloa juniorit, opiskelijat, varusmiehet, harrastajat niin Porin seudulta kuin kauempaakin! Lisätietoja ja kauden kalenteri täällä.

Ulkokausi käynnistyy huhtikuussa - [21.02.12]
Lumisen talven jälkeen Ässän ulkokausi alkaa kelien mukaan ja totutusti kuivien hiekkaharjujen kentät Jämillä ja Niinisalossa avattaneen jo huhtikuun puolenvälin tienoilla. Myös Porin Uudenniityn kenttäalue on pelikunnossa samoihin aikoihin ja Ikaalisten Kylpylään päästään huhti-toukokuun taitteessa. Ulkokausi kestää marras-joulukuun paikkeille.

---

Talvella ammutaan kumikuulilla Porissa - [01.12.11]
Ympäri vuoden avoinna oleva Ässä Reball kumikuulahalli palvelee kolmatta vuotta Porin Puuvillassa. Iso ja lämmitetty tila tarjoaa pelattavan kentän mukavan pehmeällä ja pitävällä tekonurmella, ilman maalisotkua ja osumatkin tuntuvat vähemmän kuin värikuulalla. Kumihallissa pelaat noin puolet halvemmalla mutta panoksia voit ampua niin paljon kuin ehdit! Lisätietoja hallin omilla sivuilla.

Creditor voitti kilpapaintin 2- ja 3-divarit - [01.09.11]
Porin ja koko Satakunnan oma kilpajoukkue "Velkoja" teki maksimisuorituksen, kun molemmat joukkueet voittivat kaudella 2011 sarjansa ja nousivat ensi kaudeksi pykälät ylöspäin. Etenkin aloittelijatasolta vuonna 2010 startanneet 3-divarin pelaajat paransivat vuodessa peliään huimasti, sillä viime kaudella sijoitus kylmiltään oli 11:s. Huom! Velkojat etsivät jatkuvasti pelaajia ja ennakkoluulottomia uusia pelaajanalkuja. Helpot ja halvat ensiaskeleet voi ottaa tiistain avoimien junnukerhossa 10-15-v tai yleiseltä vuorolta taikka oikaista suoraan kilpatreenien puolelle. Lisätietoja joukkueen Facebook sivulla, haku: Creditor ja M.U.L.E.

Yleiset/avoimet vuorot alkavat taas - [15.08.11]
Ässä Reballin avoimet vuorot Porin Puuvillassa alkavat 6.9. peli-iltana tiistai. Kello 1800 alkaen pelaavat 10-15-vuotiaat ja klo 1930 jatkaa yleinen vuoro nuorille ja aikuisille. Ilmoittautumisia ei tarvita, paikalle vaan ajoissa ja mukaan sisäpelitossut sekä collegeasu tai verkkarit. Tarjouksena toistaiseksi kolme kahden hinnalla. Lisätietoja sisäpelitoiminnan sivuilla.

Avoimia ulkopelejä Porissa kaikille - [01.06.11]
Ässän ja Porin Paintball-seuran avoimet metsäpelit on helppo ja edullinen tapa tulla tutustumaan lajiin tai jopa harrastaa säännöllisesti. Pelit kuulamäärä- ja varusterajoituksin eli mennään ensikertalaisten ehdoilla. Tervetuloa juniorit, opiskelijat, varusmiehet, harrastajat niin Porin seudulta kuin kauempaakin! Lisätietoja täällä.

Creditor Pori tuplavoittoihin kilpapaintissä - [16.05.11]
Harjoittelu ja hyvä valmennus tuottaa tulosta. Talvikauden aktiivinen ja laadukas treenaaminen näkyi molempien tiimien otteissa kun Suomen Paintball-liiton avauskierroksella Ikaalisten Kylpylässä 15.-16.5. Creditor voitti sekä 2- että 3-divisioonan. Hauskanpidon ohella seuran tulostavoitteena on molempien tiimien nouseminen sarjaporrasta ylöspäin, mikä tämänkin hetkisellä rutiinitasolla on varsin realistinen tavoite. Uudet pelaajat ovat aina erittäin tervetulleita mukaan alussa lainavarusteilla ja esimerkiksi kolmosjoukkueen kanssa lajia voi harrastaa myös ilman turnauspelejä.

Liiton kilpaturnaus Kylpylässä keväällä - [14.04.11]
Kahden edellisvuoden tapaan kotimainen kilpapaintball-kausi alkaa Kylpylän Areenalla Ikaalisissa - nyt jo 14.-15.5. ja noin 40 joukkueen voimin SM-liigasta kolmosdivariin. Kenttänä virallisen EM-sarjan Millennium Paintball Seriesin Saksan kierroksen leiska eli kenttäpohja. Kilpapaintball on kenties maailman vaikein ja vauhdikkain joukkueurheilulaji. Tervetuloa katsomaan, yleisöllä vapaa pääsy!

Ulkokausi alkamassa - varaa pelisi nyt! - [21.03.11]
Vaikka lunta on ulkona vielä todella paljon, sulaa se aina yhtä varkain - ja tämähän tietää paintball-ulkokauden alkua! Ässän ulkokausi alkaa perinteisesti kuivien hiekkaharjujen kentillä Jämillä ja Niinisalossa, tänä vuonna huhtikuun alussa muutamien polttari- ja kaveripelien merkeissä. Ulkokausi kestää marraskuun paikkeille ja edelleen on mahdollista nauttia tupla-annos maalitonta adrenaliinia reball-hallilla Porissa - ilmaisilla ja pehmeämmillä kumikuulilla!

---

Talvikausi jatkuu sisäkentällä Porissa - [29.11.10]
Talvi tuli ajoissa joten ulkokausi siirtyy tauolle huhtikuun paikkeille saakka, mutta pelit Porissa jatkuvat kumikuulilla... Ässä Reball on iso ja lämmitetty sisäkenttä Porin Puuvillassa. Reball on maalitonta ja puhdasta toimintaa, jossa kumipanokset ovat ilmaisia ja niiden osumatuntemus värikuulaa miedompi - siis toimintaa kaikille arkeen ja juhlaan! Lisätietoja hallin omilla sivuilla.

Metsäpelitapahtuma Massamättö VI - [04.10.10]
Järjestämme yhteistyössä Porin Paintball ry ja sen Ässä Creditor kilpajoukkueen kanssa vuotuisen metsäpelitapahtuman Porissa. Monimutkaiset pelimuodot, näyttävät tehosteet ja muut hintaa nostavat elementit jätetään väliin, kun ideana on "vain" saada pelata metsäpeinttiä hiukan isommalla porukalla. Lisätietoja
täällä.

Seitsemän kentän pelikeskus Poriin - [30.09.10]
Poriin saadaan vihdoin jo pari vuotta kaavailtu valtakunnan monipuolisin ampumatoimintapelien keskus. Seitsemän hienoa kenttää ja neljä lajia yhdessä paikassa hemmottelevat lajiensa harrastajia ja antavat muille ainutlaatuiset mahdollisuudet niin satunnaiseen kuin säännölliseen vierailuun ryhmällä kuin ryhmällä sekä yksin tai kaverin kanssa. Lisätietoja täällä.

Firmaporukat väistelevät taas kuulia - [27.08.10]
Taantuma vaikutti tuntuvasti vuosien 2009-2010 yritysasiakkaiden ohjelmapalveluostoihin ja aktiviteetit jäivätkin helposti väliin esimerkiksi kokousten yhteydestä. Tänä syksynä firmat ovat taas paremmin päässeet kohottamaan työyhteisön henkeä intensiivisen ja estottoman yhdessäolon merkeissä. Jos pelien jälkeinen tyytyväisyysmäärä saisi päättää, olisi yritysten virkistybudjetissa aina varaa kunnon energiankanavoinnille.

Naisten polttareissa maalitonta reballia - [12.07.10]
Reball ja paintball eivät ole pelkästään miesten huvia. Varsinkin paintballin maaliton ja "pehmeämpi" versio reball on saanut naiset ennakkoluulottomasti kokeilemaan. Ja kun faktat on sitten itse koettu, ei vauhtia ole sitten puuttunut, joskus sitä on jopa enemmän kuin miesten peleissä.

Ikaalisten Kylpylän kentällä 300 pelaajaa - [01.06.10]
Noin miljoonan värikuulan siivittämänä pelattiin liiton kilpapaintballin avaus Ikaalisten Kylpylässä 29.-30.5. Kaikkiaan 44 joukkuetta SM-liigasta kolmosdivariin on tänä vuonna mukana kiertämässä neljää turnausta. Muut kierrokset pelataan Turussa, Kirkkonummella ja Mikkelissä.

Avoimet torstai-illan viikkopelit Porissa - [18.5.10]
Suositut viikkopelit Porin Ruosniemessä jatkuvat torstaina 27.5. klo 17. Viikkopeli on helppo ja edullinen tapa harrastaa painttia mukavan rennossa ilmapiirissä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet kokemuksesta riippumatta. Aloittelijoille on paikan päältä saatavilla vuokravarusteet vain 10 euron erikoishintaan (ei sisällä kuulia). Lisätietoja
täällä.

Ulkokenttävuorot myynnissä - [03.05.10]
Ulkokausi pyörähti käyntiin lumisen talven jälkeen. Ensimmäiset pelit pelattiin jo lähes lumettomalla Jämin kentällämme kaveriporukan kesken 17.4. Kausi kestää marraskuun tienoille ja nyt myös mahdollista nauttia tupla-adrenaliiniannos reball-sisäkentällä - ilmaisilla ja pehmeillä kumikuulilla!

Liiton kilpa-avaus Kylpylässä 29.-30.5. - [19.04.10]
Kuten viime vuonna, kotimainen kilpapaintball-kausi pyörähtää käyntiin Kylpylän Areenalla Ikaalisissa 29.-30.5. Paikalle saapuu jopa 44 kilpajoukkuetta SM-liigasta kolmosdivariin. Kenttä päivitetään virallisen EM-sarjan Millennium Paintball Series standardin mukaiseksi. Tervetuloa katsomaan monen mielestä maailman vauhdikkainta ja vaikeinta joukkueurheilulajia, vapaa pääsy!

---

Talvikausi jatkuu sisäkentällä Porissa - [30.11.09]
Ulkokausi siirtyy talvitauolle odottelemaan huhtikuuta, mutta pelit Porissa jatkuvat uudella tavalla. Ässä Reball on uusi ja tasokas sisäpelipaikka Porin Puuvillassa. Reball on elämys, peli, liikuntaa, harrastus, viihdettä... jotakin mikä on pakko kokea aina uudelleen. Ja mikä parasta, sitä voivat pelata kaikki ja kohtuuhintaan! Lisätietoja hallin omilla sivuilla.

Halli avattu 19.10. - tervetuloa! - [26.10.09]
Avasimme hallin maanantaina 19.10. vuokrapelien merkeissä. Ensimmäinen asiakas oli porilainen hoitoalan yritys. Osallistujia oli naispainotteisesti ja pääluku 13, joten muodostimme kolme joukkuetta. Kahdeksan toimintatäytteisen pelin jälkeen adrenaliinit ja energiat oli kulutettu ja päälle maistuivatkin jälkipelit läheisessä Bisonissa.

Nolla2 voitti päätöskierroksen - [02.09.09]
Pieni nousumahdollisuus siivitti porilaiset kolmosdivarin päätöskierroksen 4/4 voittoon Oulussa 29.8. Alkusarja sujui vaihtelevasti mutta juuri riittävästi jatkopeleihin pääsyn kannalta. Välierässä ja finaalissa Nolla2 ei jättänyt vastustajille mitään mahdollisuuksia ja näin nuoren joukkueen seitsemäs turnaus toi neljännen palkintopallisijoituksen. Illalla liiton ilmoitettua viivästyneesti sarjan pistejaon muutoksesta koskien aiempaa kierrosta myös porilaiset alkoivat ihmettelemään miksei 2/4 kierroksella noudatettu liiton omia sääntöjä poisjääntitapausten pistejaossa. Tutkittuaan tapauksen faktat perinpohjaisesti selvisi kiistattomasti, liiton omiin sääntöihin perustuen, että porilaisilta oli käytännössä viety kaksi sarjapistettä. Koska kaksi lisäpistettä nostaisivat joukkueen 2-divisioonaan, tulee Pori jättämään asiasta protestin eikä mikään liiton olemassa oleva sääntö voi olla estämättä joukkueen nousua 2-divisioonaan. Editoitu 30.09.09: Liitto tiedottaa, että liiton säännöt eivät ole tarkoitettu 3-divisioonaan ja että ratkaisu on urheilullinen, näin sarjatilanteeseen ei tule muutosta.

Ässä Paintball / Reball -sivut auki - [19.8.09]
Hallin sivut saatiin auki ja tarvittavia päivityksiä tullaan tekemään seuraavien viikkojen aikana. Sivuille haluttiin lopulta reilusti informaatiota, jotta kaikki varmasti saavat haluamansa tiedon uudesta ja ainutlaatuisesta reballista jo etukäteen. Palaute ja parannusehdotukset ovat aina tervetulleita. Toistaiseksi kuvamateriaali on pääosin lainassa omistajan luvalla: Sebban Samuelsson / Mash Paintball.

Iso ulkopelikeskus suunnitteilla Poriin - [17.7.09]
Porin kenttäkeskushankkeemme etenee. Jo pitkään suunnitteilla ollut usean kentän ulkopelikeskuksen toteutuminen on vain paikkaa vailla. Vaihtoehdot alkavat olla pöydällä ja vielä muutamia alueita katsastetaan ennen tärkeintä päätöstä minne. Pelkistetysti ilmaistuna keskukselle tullaan rakentamaan ainakin kaikki tunnetut kenttätyypit ja tarvittavat kiinteät palvelu- ja huoltorakennukset. Alustavia tietoja löytyy täältä.

Reball-hallin paikka Porin Puuvilla - [19.6.09]
Kevään orastava uutinen reball-sisäpelihallista vahvistui 12.6., kun allekirjoitimme vuokrasopimuksen Porin Puuvillassa sijaitsevasta tilasta, Cottonringin seinänaapurista. Hallin myötä tämä fantastinen, uusi ja uskomattoman helppo toimintaviihteen muoto tulee "koukuttamaan" kaikki jotka kokeilemaan vain uskaltautuvat! Hallille tulee omat sivut lähiaikoina ja tällä hetkellä lisätietoja löytyy täältä.

Porin Nolla2 toiseksi kolmosdivarissa - [15.6.09]
Liiton kilpasarjat jatkuivat Kirkkonummella 13.-14.6. Satakunnan alueen pelaajista kootut Porin Paintball-seuran Nolla2 ja Pbt Pori olivat mukana sunnuntain kolmosdivarissa. Aiemman viikonlopun "treenit" Kylpylässä tuottivat selkeästi tulosta ja Nolla2 sijoittui lopulta 14:n joukkueen sarjassa toiseksi. Myös Pbt Pori paransi otteitaan vaikka tulosluettelon toisesta päästä iltapäivällä löytyikin. Lisätietoja seuran sivuilla.

Satakunnan kilpatiimit avasivat kauden - [25.5.09]
Satakunnan harrastajia aktiivisesti yhteen haluava Porin Paintball-seura sai tälle kaudelle toisenkin 3-divisioonajoukkueen jalkeille kilpapuolen avaukseen. Ikaalisten Kylpylän kenttämme kokosi tuttuun tapaan nyt nelisenkymmentä suomalaista kilpajoukkuetta SPBL:n kierrosviikonlopuksi 23.-24.5. Uusia kokemuksia eikä niinkään menestystä hakevat yhteistyöjoukkueemme pelasivat vaihtelevasti, Nolla2 tuloksellisesti hivenen paremmin kuin usean ennakkoluulottoman ensikertalaisen Pbt Pori. Lisätietoja seuran sivuilla.

Tervetuloa Ässän uusille sivuille - [24.4.09]
Uuden toiminimemme myötä uudistimme myös viestintämme verkossa tekemällä omat sivustot jokaiselle Ässän toimintasektorille, joille pääsee Ässän etusivulta. Muutokset selkiyttävät Ässän kokonaistarjontaa ja omat erilliset sivustot palvelevat nyt paremmin asiakkaitamme ympäri Suomen. Kaikki ei ole vielä valmista ja muutostöitä tehdäänkin varmasti vielä pidemmän aikaa.

SPBL:n kilpa-avaus Kylpylässä 23.-24.5. - [7.4.09]
Kotimaisen kilpapaintballin liiton sarjat pyörähtävät käyntiin Kylpylän Areenalla Ikaalisissa 23.-24.5. Paikalla ovat kaikki Suomen kilpajoukkueet SM-liigasta kolmosdivariin. Kenttä päivitetään virallisen EM-sarjan Millennium Paintball Series standardin mukaiseksi. Tervetuloa katsomaan, vapaa pääsy!

Reball-sisäpelihalli Poriin syksyllä - [1.4.09]
Avaamme reball-sisäpelihallin Poriin syksyllä. Sisätiloissa pelattava reball on huikeaa uutta toimintaviihdettä, mikä mahdollistaa pienemmän ryhmäkoon, lyhyemmän ja intensiivisemmän peliajan sekä ainutlaatuisen helppouden ja vieläpä ympärivuotisesti säästä riippumatta! Panoksena käytetään kevyempää ja joustavaa umpikumikuulaa, jonka osumatuntemus on miedompi ja sitä voidaan ampua lähes rajoituksetta kiinteään ja edullisempaan vuorohintaan. Pelaamaan voi lähteä pikkuporukallakin ja vaikka hetken mielijohteesta tai päästellä säännöllisiä höyryjä omalla vakiovuorolla! Lisätietoja tulossa kauden aikana.

Viikkopeliavaus 30.4. Porissa - [26.3.09]
Suositut viikkopelit Porin Ruosniemessä jatkuvat torstaina 30.4. Monikansalliseksikin avoimeksi pelailuillaksi muodostunut Viikkopeli on helppo ja edullinen tapa harrastaa painttia mukavan rennossa ilmapiirissä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Aloittelijoille on paikan päältä saatavilla vuokravarusteet vain 10 euron erikoishintaan (ei sisällä kuulia). Lisätietoja
täällä. [editoitu]

Uusi toiminimenne Ässä Paintball - [15.2.09]
Siirrymme käyttämään uutta toiminimeä. Ässä Paintball kuvastaa toimintaamme paremmin ja samalla viestitämme entistä selvemmin yhä edelleen antavamme enemmän vastinetta asiakkaidemme rahoille. Tarvittavia muutoksia päivitellään taustalla hiljalleen.

Kausi 2009 myynnissä nyt - [1.1.09]
Peli- ja kenttävuorot, ulosvuokraukset, tilausohjelmat ja oheispalvelut myynnissä. Käytössänne aina alan uusin vuokrakalusto, nykyaikaiset kenttäpuitteet ja ammattitaitoiset vetäjät... siis tervetuloa nauttimaan helposta, intensiivisestä ja turvallisesta tämän päivän paintball-toimintaviihteestä! Varaukset ensisijaisesti ajalle 13.4.-30.11. tai tästä poiketen sääoloista ja kentistä riippuen.

---

Talvitiedote ja aukioloajat - [24.11.08]
Pidämme perinteisesti vuokraamon ja kentät suljettuina joulu-maaliskuun, sitä vastoin tukkumyynti palvelee talvikaudella normaalisti. Pelitiedustelut ja -varaukset kaudelle 2009 tervetuloa!

Torstaipelit Porissa siirtyvät lauantaille - [22.9.08]
Suositut avoimet viikkopelit Ruosniemen kentällämme Porissa siirtyvät taas valoisuuden perässä syksyn ajaksi torstailta lauantaille klo 13:30 alkaen. Helpot, valmiit ja edulliset viikkopelit ovat tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille harrastajille, noviiseille tai lajiin vuokravarusteilla tutustuville "ummikoille". Keväällä 2009 jatketaan taas torstaisin klo 17. Lisätietoja
täällä.

PBT Pori voitti päätöskierroksen - [15.9.08]
Pari viikkoa sitten poskelleen mennyt 3-divisioonan kolmoskierros Talmassa kuitattiin Suomen Paintball-liiton päätöskierroksella Ikaalisissa. Kahdeksan joukkueen yksinkertaisessa runkosarjassa joukkue varmisti finaalipaikan kuudella voitolla seitsemästä. Loppuottelussa vastaan asettui oululainen RumaQ, joka voitti porilaiset mennen tullen runkosarjan pelissä. Revanssia haettiin tiukasti pelaten ja maltillisesti jauhamalla lopulta vain yhden porilaisen katsellessa liputusta dead boxista eli selvä voitto porilaisille. Miehet, kalusto ja RPS Marballizer oli toimiva paketti. Tarkempi peliraportti päivitetään seuran sivuille. Hyvä noste lajissa Porin seudulla jatkuu.

Yhteystietomme päivittyvät - [8.9.08]
Parannamme asiakaspalveluamme jakamalla tukku- ja vuokraamo-/kenttäpuolen myynnin. Muutoksia tulee puhelinnumeroihin ja sähköposteihin. Nykyiset yhteystiedot täällä.

SPBL:n päätöskierros Ikaalisissa 13.9. - [1.9./15.5.08]
Suomen Paintball-liiton alaisten kilpasarjojen päätöskierros pelataan Ikaalisten Kylpylän kenttäalueellamme. Kaksi kenttää, neljä sarjaa, kaikki Suomen kilpajoukkueet, intensiivinen alue ja puolisen miljoonaa kuulaa on näkemisen ja kokemisen arvoista. Yleisöllä vapaa pääsy, tervetuloa!

SPBL:n 3/4 Talma Paintball Centerissä - [8.8.08]
Sipoon Talmaan noin 35 km päähän Helsingistä avataan syksyn aikana uusi tasokas paintball-keskus ja Liiton kilpasarjojen 3. kierros pelataankin heti keskuksen avajaisviikonloppuna 30.-31.8. Keskuksen toiminta rakennetaan laskettelukeskuksen valmiita puitteita hyödyntäen. Tarjonnan pääpaino tulee olemaan vuokrapeleissä joskin tarjolla on myös treenivuoroja viralliselle ja aina päivitetylle Millenium -ilmabunkkerikentälle. Toimimme projektissa konsulttina ja jatkossa tavarantoimittajana. Lisätietoja Talman sivuilla.

PBT Pori menestyi 3-divarissa - [28.7.08]
Porin Paintball-seuran virallinen "uudelleenensikosketus" kilpapaintballiin tapahtui Piikkiössä. SPBL:n alainen 3-divari pelattiin 26.-27.7. yhdessä SM-liigan sekä 1- ja 2-divarin kanssa, kolmosen formaattina perinteinen 5-man viiden minuutin peliajalla. Kahdeksan joukkueen runkosarjassa voittoja kertyi kuusi ja tappiota kaksi, näin sijoitus oli kolmas ja paikka pronssipelissä oli saavutettu. Vastaan asettui alkusarjassa voiton porilaisista vienyt turkulainen Wankers. Kamppailu kolmossijasta oli selkeä - vastustajat pyyhittiin yksi toisensa jälkeen ja omia jäi kentälle liputukseen peräti neljä, näin pokaali Poriin. Lopputulos oli positiivinen yllätys vaikka potentiaali oli tiedossa, silti parannettavaa jäi roimasti niin kaluston säätöjen kuin peliesitystenkin puolesta. Kierros 3/4 pelataan elokuun lopussa Lahdessa. Tarkempi peliraportti seuran sivuilla.

Avoimet Torstaipelit Porissa kiinnostavat - [4.7.08]
Esimerkkiviikolla 27 peli-ilta Porissa keräsi paikalle vajaat 20 osallistujaa, muutaman ranskalaisen ja virolaisen. Noin kolmannes pelasi vuokrakalustolla ja loput vaihtelevalla omalla kalustolla viisisenttisen nurmikon vauhdittaessa jalkoja. Tervetuloa ensikertalaiset ja varusteen omistajat Torstaipeleihin
.

Porin Paintball-seura heräsi henkiin - [26.6.08]
Viime kauden säännölliset viikkopelit keräsivät Porin seudun harrastajia yhteen ja jossakin vaiheessa syntyi ajatus järjestäytymisestä. Vuoden vaihteen tienoilla kokoustettiin ja kevään aikana parhaaksi vaihtoehdoksi löytyi vanhan seuratoiminnan uudelleenkäynnistys. Ydintavoite seuralla on pelata säännöllisesti ja saada mahdollisimman moni kiinnostumaan lajista. Lisätietoja seuran sivuilla.

500 pelaajan Suurpeli Jämsässä - [12.6.08]
Suurpeli on nyt koko viikonlopun tapahtuma 8.-10.8. ja paikalle saapuu pelaajia Pohjois-Amerikkasta saakka. Lisätietoja tapahtuman järjestäjän sivuilta: Jämsän Paintball. Jatkamme yhteistyötä järjestäjän kanssa ollen paikalla myymässä RPS -kuulaamme ja pelaamassa tottakai! Linja-autokyyti mahdollinen Pori/Kankaanpää, kysy lisää, tervetuloa kokemukseen katsomatta!

Liiga- ja divaripäätös Ikaalisissa 13.9. - [15.5.08]
Suomen Paintball-liiton alaisten kilpasarjojen päätöskierros pelataan Ikaalisten Kylpylän kenttäalueellamme. Kaksi kenttää, neljä sarjaa, kaikki Suomen kilpajoukkueet, intensiivinen alue ja puolisen miljoonaa kuulaa ei jätä ketään kylmäksi. Tervetuloa katsomaan jos silmä pysyy perässä!

RPS Marballizer wins! Metsäliiga 1/4 - [5.5.08]
Yhteistyöjoukkueemme HCS voitti Hämeenlinnassa 3.5. pelatun Metsäliigan ensimmäisen osakilpailun. Joukkue pelasi vahvasti ja suoritukset pysyivät tasaisina koko päivän. Marballizer toimi hienosti antaen vielä pienen "varuste-etumatkankin" kilpakumppaneihin. Seuraava kierros pelataan Kauhajoella 7.6.

HCS jatkaa RPS-kuulalla - [29.4.08]
Kaudella 2007 alkanut kuulayhteistyö HSC:n (Suomen Paintball-Urheilijat ry) kanssa saa jatkoa. Kumppanuudesta sovittiin aiemmin huhtikuussa eli varsin rauhallisissa merkeissä. HCS on juuri se suomalainen joukkue, joka parhaiten edustaa yrityksemme arvoja.

Kentät auki huhtikuun aikana - [1.4.08]
Kausi on alkamassa ja olosuhteiden edistyttyä kenttämme avautuvat huhtikuun aikana järjestyksessä Jämi, Ikaalinen, Niinisalo ja Pori. Kylpylään on luvassa uusi kenttälayout ilmakentän osalta ja Porissa ykköskentän leiskaa parannellaan entistä pelattavammaksi. Tervetuloa testaamaan!

Kausi 2008 myynnissä nyt - [3.3.08]
Peli- ja kenttävuorot, ulosvuokraukset, tilausohjelmat ja oheispalvelut myynnissä. Käytössänne aina alan uusin vuokrakalusto, nykyaikaiset kenttäpuitteet ja ammattitaitoiset vetäjät... siis tervetuloa nauttimaan helposta, intensiivisestä ja turvallisesta tämän päivän paintball-toimintaviihteestä! Varaukset ensisijaisesti ajalle 14.4.-30.11. tai tästä poiketen sääoloista ja kentistä riippuen.

---

Aukiolomme talvikaudella - [12.11.07]
Vuokraamo ja kentät ovat suljettu joulu-maaliskuu välisen ajan, tällä välin tiedustelut ja varaukset kaudelle 2008 sähköpostitse. Tukkumyynti palvelee talvikaudella normaalisti. Vuokraus- ja tapahtumamyynti alkaa normaalisti 3.3.-08 ja varauksia otetaan ajalle huhti-marraskuu.

Torstaipelit siirtyvät lauantaille - [13.9.07]
Avoimet viikkopelit Porin kenttäkeskuksellamme siirtyvät syksyn ajaksi torstailta lauantaille. Helpot, valmiit ja edulliset viikkopelit ovat tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille harrastajille, noviiseille tai lajiin vuokravarusteilla tutustuville "ummikoille". Kuluvalla kaudella on pelattu joka torstai-ilta poislukien loma- ja turnausajat. Toukokuussa 2008 jatketaan taas arkisin. Lisätietoja
täällä.

Kylpylä Paintball IV 22.9. - [18.8.07]
Jokamiesluokan turnaus pohjois-satakuntalaisille firmoille ja "mattimeikäläisille" Kylpylän paintball-keskuksella. Kuka maalaa kenet ja ketkä ovat alueen painttimestarit? Yleisöllä vapaa pääsy aitiopaikoille katsomaan kuinka väri roiskuu ja porukkaa putoaa. Lisätietoja täällä.

RPS Kylpylä 4-man - Nov & Am 23.9. - [18.8.07]
Kilpapeintti ja suppikenttä kiinnostaisi mutta turnausten taso ja oma kalusto huolettaa? Nyt olisi tyrkyllä erinomainen mahdollisuus kokeilla - samalla sarja myös kokeneemmille. Tervetuloa pelaamaan kunnon puitteisiin ja samalla viihtymään Ikaalisten Kylpylään! Viralliset turnaus
tiedot -> splatweb.net -> Splatboard

Evil wins! Metsäliiga 2007- [13.8.07]
Vakuuttavasti koko kauden esiintynyt Napalmi voitti Metsäliigan Lempäälän kierroksen 11.8. ja sinetöi siten mestaruuden. Muiden Evil -tiimien kokonaissijoitukset olivat: HCS kolmas ja Borderliners neljäs. Onnittelut mestareille!

Suurpeli 07 - [9.8.07]
"Loistava tunnelma, jännitystä, nopeasti muuttuvia tilanteita ja aina jotain uutta! Tule viettämään elämäsi vauhdikkain värikuulapäivä!" Lisätietoja tapahtuman järjestäjän sivuilta: Jämsän Paintball. Mekin olemme paikalla taas myymässä kuulaa - RPS Premium - ja tietenkin pelaamassa! Tervetuloa!!!

Ultra Evil wins! HCS Evil - 1-div. 3/4- [6.8.07]
HCS Evil otti Vantaalla 4.8. pelatussa 1-divisioonan kolmoskierroksella hienosti lyhyen divarihistoriansa ensimmäisen voittonsa! Finaaleissa kaatui viime kautta suvereenisti hallinnut Urho Keltainen. Pallona toimi Suomeenkin vihdoin saatu Ultra Evil Silver. Lämpimät onnittelut joukkueelle ja koko organisaatiolle!

SM-liiga- ja divarikierros Kylpylässä [16.7.07]
Ikaalisten Kylpylän paintball-keskuksessa riitti 14.-15.7. säpinää, kun vajaat kolmekymmentä SM-liiga-, 1- ja 2-divisioonajoukkuetta ratkoivat kakkoskierroksen sijoituksia. Epävirallisen arvion mukaan paikalla kävi pelaajia ja yleisöä kutakuinkin nelisensataa. Noin 0,6 miljoonaa värikuulaa jäi hetkeksi koristamaan keskuksen nurmikkoa ja aiheuttamaan ihmetystä vuokra-asiakkaissa.

Suomen suurin ilmabunkkerikenttä auki [4.7.07]
Kilpapaintballia vuokrapelaajille? Kutakuinkin. 50 keskivertoa isompaa ja liikuteltavaa ilmabunkkeria, jalkapallokentän puolikkaan kokoisella nurmikolla, katsomoverkon suojassa, kakkosena vieressä konseptikenttä... Kenttäkeskuksemme Ikaalisten Kylpylässä tarjoaa nykyaikaiset muunneltavat puitteet niin kilpa-, harraste- kuin vuokrapelaajillekin. Lisätietoja täällä.

Evil double wins! Metsäliiga 2/4- [2.7.07]
Borderliners liittyi voittajien joukkoon pokkaamalla Metsäliigan Valkealan kierroksen jaetun kärkisijan 30.6. Napalmi säesti lappeenrantalaisia ja tunkua ykköspallille lisäsi vielä ei evil-joukkue Destroyers. Onnittelut joukkueille ja erityisesti B:lle!

RPS Kylpylä Noviisi, su 15.7. - [21.6.07]
Avoin noviisiturnaus Ikaalisten Kylpylässä tasokkaissa puitteissa. 2-divisioonakierros samanaikaisesti pääkentällä – tsekkaa kakkosen taso, ensi vuonna mukaan? SM-Liiga- ja 1-divisioonakierros edellisenä päivänä – näe Suomen huiput livenä! Haastematsi 500 EUR - voittaja vs. NVP – ilmaista treenipalloa helposti? Ikaalisten Kylpylän palvelut 250 m päässä, myös uimaranta – Tervetuloa! Lisätietoja täällä. Tapahtuma siirretään myöhempään ajankohtaan. [editoitu 14.7.07]

Evil wins! Voima - 1-div. 1/4- [17.6.07]
Voima sai divariin parhaan mahdollisen startin, kun avauskierrokselta Piikkiöstä 16.6. mukaan lähti maksimipisteet! Pallona toimi Marballizer Ultra Evil. Onnittelut joukkueelle!

Jakelusopimus RPS -värikuulista - [15.6.07]
Teimme sopimuksen RPS- ja Evil -värikuulien jakelijan/valmistuttajan KEE Action Sports:n kanssa. Sopimuksen myötä hoidamme kuulien jakelun Suomessa yksinoikeudella. Nyt tehty sopimus on jatkoa viime kaudelle ja kattaa kaikki RPS -nimellä valmistetut värikuulat kuten superbrändit Premium, Marballizer, Polar Ice ja Evil. Lisätietoja KEE:n tiedotteessa.

RPS Marballizer nyt Ultra Evil -fillillä - [15.6.07]
Ultra Evil tarkoittaa isompaa, näkyvämpää ja ei-pyyhittävää osumajälkeä. Lisätietoja tiedotteessa.

Evil double wins! Metsäliiga 1/4- [22.5.07]
Napalmi oli nimensä veroinen Metsäliiga-avauksessa Vantaalla 20.5. Evil-tiimit dominoivat tapahtumia sillä HCS tuli toiseksi ja Borderliners neljänneksi! Onnittelut joukkueille!

Porin kenttäkeskus avattu - [14.5.07]
Ruosniemen Areena on nyt kenttäkeskus. Alueella voi pelata samanaikaisesti 3-4 ryhmää ja päiväkapasiteetti on 6-9 ryhmää. Pelien yhteyteen saatavilla tasokkaat savusauna-, kokous- ja ateriapalvelut. Lisätietoja täällä.

Torstaipelit Porissa 3.5.-13.9. - [20.4.07]
Kaikille avoimet ja edulliset viikkopelit Ruosniemen Areenalla Porissa torstaisin klo 17-20. Mukaan voi tulla myös vailla aiempaa kokemusta, yksin tai porukalla, omilla tai vuokravarusteilla. Paikan päällä saatavilla nykyaikaiset paineilmatoimiset vuokravarusteet ja suojavaatetus, RPS/Evil –kuulaa, paineilmaa ja hiilidioksidia. Lisätietoja
täällä.

Turnaus: Pori Paintball 2007 - [20.3.07]
Paintball-toimintaviihdettä turnauksen muodossa satakuntalaisille firmoille ja "keilletahansa". Kuka maalaa kenet ja ketkä ovat Porin painttimestarit? Vuokrasarjan voittajalle tarjolla tuhannen euron(!) haasteottelu. Yleisöllä vapaa pääsy aitiopaikoille katsomaan kuinka väri roiskuu, aikuiset nuortuvat ja porukkaa putoaa. Lisätietoja täällä.

Myynti auki, varaukset alkaen 10.4. - [5.3.07]
Varauksia otetaan jälleen vastaan ajalle 10.4.-3.12. Kaudella 2007 tehostamme toimintaamme ja tulossa onkin parannuksia kaluston ja kenttien puolella sekä mielenkiintoisia tapahtumia niin "kaikentasonpelaajille" kuin katsojillekin, tiedotamme kauden mittaan kaikesta sivuillamme.

---

Vuokraamo suljettu talvikaudella - [27.11.06]
Vuokraamo ja kentät ovat suljettu 4.12.-9.4. välisen ajan, tukkumyynti palvelee myös tänä aikana. Vuokraus- ja tapahtumamyynti alkaa 5.3. ja varauksia otetaan ajalle 10.4.-3.12. Talvikaudella suosittelemme pelaamista yhteistyökumppaniemme sisähalleissa, "lämpimästi" tervetuloa!
Paintball Center - Hyvinkää, Funtoys Areena - Lahti, Adventuures Areena - Toijala

RPS Polar Ice® vihdoin saatavilla Suomessa [20.10.06]
Jaamme tunnetun talvipallon Suomeen pitkän tauon jälkeen. Vuonna 1994 lanseerattu RPS Polar Ice® lienee kautta aikain maailman myydyin talvikuula. Palloa on saatavilla jälleenmyyjiltä kautta maan alkaen maanantaina 23.10.2006. Suositusvähittäishinta (svh.) 64 e.

Torstaipelipäätös Porissa 28.9. [26.9.06]
Kauden viimeinen Torstaipeli pelataan totutusti Porissa Ruosniemen Areenalla. Tervetuloa vuokra-asiakkaamme sekä kaikki paintistä kiinnostuneet kokemukseen katsomatta. Tarjoamme nokipannukahvit lisukkeineen. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet täällä.

RPS Kylpylä Open - Ikaalinen 24.9. [18.8.06]
Vuoden 2006 kotimaisen kisapaintin ulkopelikauden päättäjäisturnaus pelataan tänä vuonna Ikaalisten Kylpylässä sunnuntaina 24.9. Turnaus on formaatiltaan 5-man ja kaikille avoin. Puitteet kunnossa, tervetuloa! Lisätietoa paintball.fi ja splatweb.net.Yhteistyössä: NVP/Voima – Adventuures – Powerplay – Ikaalisten Kylpylä.

98Custom ACT -asemalli käyttöön [4.8.06]
Tippmann:n ACT-toiminto mullistaa mekaaniset vuokra-aseet. ACT tunnistaa pesään ehtimättömän kuulan (sarjan ampuminen vinossa tai epävakaasti) eikä ase riko sitä. Tämä tarkoittaa maalitonta kuulareittiä ja siten aseen osumatarkkuuden säilymistä koko pelipäivän ajan. Varsinkin vuokrakäytössä toiminto on paikallaan antaen käyttäjän keskittyä pelaamiseen eikä pesän/piipun putsaamiseen.

Ikaalisten Kylpylään Sup'Airball -kenttä [3.8.06]
Vaihdoimme Kylpylän Areenan puusyndit ilmatäytteisiin ja muutimme kentän kokoa. Virallisesti kenttä on nyt 5-man ja kooltaan 50 x 35 m tasaisella ja paksulla nurmikolla. "Suppikenttä" on pystyssä toistaiseksi, suunnittelemme kenttäkokonaisuutta kehittyvien tarpeiden mukaan.
[LISÄINFO: Ilmatäytteisten suojien historia ajoittuu jo vuoteen 1996 ja tärkein kehityskausi vuoteen 2000 asti. Nykymuotoinen kilpapaintball pelataan lähes aina lyhyeksi leikatulle nurmikkopohjalle pystytetyillä "suppikentillä", jota ympäröi noin 3-6 metriä korkea suojaverkko asianmukaisia katsomotiloja varten.]

Suurpeli 06:ssa RPS Premiumia [27.7.06]
Myymme suurskenaariossa RPS Premium -värikuulaa ja lisäksi Laatuvuokraamo.net toimittaa paikalle vuokravarusteita. Tapahtumaan odotetaan yli 400:a pelaajaa Suomesta ja myös rajojen ulkopuolelta, järjestäjänä tuttuun tapaan Jämsän Paintball. Suur-Törni 06 on jälleen vuoden kohokohta suomipaintin saralla. Tervetuloa kaikki mukaan!

Porin kenttäämme kehitetty - [20.7.06]
Ruosniemen Areena, konseptikenttämme Porissa, on saanut uutta ilmettä monin tavoin. Nurmikko leikattiin erittäin lyhyeksi, 0-4 mm hiekkaa ajettiin pohjaa parantamaan noin 40 tonnia sekä kenttälayoutia parannettiin etenkin keskustan osalta. Lisäksi taukopaikalle asennettiin turvaverkot ja parkkipaikka tasoitettiin. Parannusten myötä kokonaisuus on nyt entistäkin parempi joskin alue ei vieläkään ole valmis...

Torstaipelit Porissa käyntiin - [2.6.06]
Porin torstaipeliavaus käytiin mukavissa tunnelmissa 1.6. uudella Ruosniemen Areenalla. Paikalla oli positiivisesti 16 pelaajaa akselilta Vammala - Eura - Pori - Kankaanpää. Reilu puolet pelasi omilla varusteilla ja loput meidän vuokrakalustolla. Kenttää ja pelejä kehuttiin onnistuneeksi niin aloittelijoiden kuin kokeneempienkin suulla. Torstaipelit jatkuvat syyskuulle asti klo 17-20, lisätietoja etusivun linkistä.

Pallotoimitus 2-divisioonassa - [23.5.06]
Lisäys 16.6.06: Toimitamme sittenkin RPS Premium -kuulaa kakkosen kierroksille Valkeakosken kierroksesta alkaen, kumppaniemme ansiosta - kiitokset Kolmen Sports ja Xon-puisto.
Pallotoimitus 2-divisioonan kierroksille jää tällä erää muiden toimittajien harteille. Resurssimme etenkin sunnuntaisin sekä kustannukset toimituksista eivät ainakaan toistaiseksi anna myötä osallistua talkoisiin vaikkakin kansallinen lajikehitys saakin huomiomme. Toivotamme mukavia pelihetkiä kaikille joukkueille ja kiitokset järjestäjäorganisaatiolle hienosta työpanoksesta suomipaintin eteen.

RPS-/Evil -pallosopimus - [15.4.06]
Adventuures on virallinen Suomen myyjä RPS- ja Evil -värikuulamerkeille, tämän takaa sopimuksemme pallomerkkien virallisen myyjäorganisaation PMI Europen kanssa. Yksinoikeusvalikoimamme kattaa tällä hetkellä pallomerkit Rampage, Premium, Polar Ice, All Star ja Evil. Halpagelatiinin ja kakkoslaadun "second" -värikuulat - mm. Stinger, Battlepaint, Big Ball, Shrapnel tms. - eivät tietoisesti kuulu valikoimaamme. Pyrimme myymään värikuulat Suomessa jälleenmyyjien kautta, lisätietoja tulossa kauden aikana.

Varauspuhelin avoinna ma-pe 11-17 - [1.3.06]
Varauksia otetaan jälleen normaalisti vastaan ajalle 1.4.-30.11. Uudet ja uusitut kenttämme odottavat vaativia seikkailijoita - tervetuloa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat kokemaan ykkösluokan paintball-toimintaviihdettä! Lisätietoja näillä sivuilla mm. Vuokraus, Isännöity, Kentät.

---

Vuokraamo suljettu talvikaudella - [29.11.05]
Vuokraamomme on suljettu 1.12.-28.2. välisen ajan, tukkumyynti palvelee myös talvella ja asiointi parhaiten sähköpostilla. Myynti alkaen 1.3. normaalisti ma-pe klo 11-17, varauksia otetaan ajalle 31.3.-4.12. Tällä välin tervetuloa Adventuures Areenalle, sisähalliin Toijalaan, lisätietoja -> Adventuures Areena

Massamättö III pelattu - [15.11.05]
Taulunkylässä testattiin uusia kenttäpuitteita paikallisessa kauden 2005 päätöstapahtumassa. Perinteinen Massamättö veti paikalle vaatimattomasti parisenkymmentä pelaajaa lähinnä Satakunnasta. Myöhäinen ajankohta sekä tihkuinen ja kolea sää verotti ilmoittautuneita kolmanneksen. Tämä ei kuitenkaan menoa haitannut vaan paikalle saapuneet saivat mitä tulivat hakemaankin - hyvää mättöä, puitteita ja peliseuraa.

Uusia kenttiä avattu - myös sisälle - [1.11.05]
Taulunkylän Areena on valmis. Lumivyöryn kaltaisen paintball-toiminnan takaa intensiivinen 60 x 40 metrinen kenttä täynnä erilaisia huolellisesti suunniteltuja ja sijoiteltuja syndejä. Kokonaan uusittu Taulunkylän Monttu aivan vieressä - pelit samana päivänä kahdella huippukentällä! Lisätietoja -> Taulunkylän Areena

Adventuures Areena avattu Toijalassa. Upean reball-sisähallin palvelut tarjoaa yhteistyökumppanimme Nääsville Predators. Adventuures Areenalla pelataan uudelleen ammuttavalla Tomahawk Boomerang reball-kumikuulalla. Reball-kuula mahdollistaa ennen kaikkea edullisemman pelaamisen ja tehokkaamman lajiharjoittelun. Lisätietoja -> Adventuures Areena

Kauden päätösmättö la 12.11. - [20.10.05]
Massamätöt jatkuvat. Tänä vuonna tapahtumapaikkana toimii täysin uusittu Taulunkylän Monttu, jossa nyt käytössä kaksi hienoa kenttää. Tapahtuma kulkee nimellä Massamättö 3: Monttumättö. Luvassa siis hyvää mättöä, tällä kertaa rajoitetulla pelaajamäärällä. Lisää aiheesta Tapahtumat -sivulla.

Vuokrauspalvelu ja kenttä Porissa - [16.9.05]
Ruosniemen Areena
(90 x 65 m konseptikenttä) nyt vihdoin käytössä. Pieniä viimeistelyjä tehdään vielä kentällä ja oheispuitteissa. Värikuulaviihde on tällä areenalla huippuluokkaa - pelit nopeita, etäisyydet lyhyitä, kenttä- ja taukopuitteet viimeisen päälle ja matkaa Porin keskustasta vain 6 km. Lisäksi tasokkaat sauna- ja ruokapalvelut yhdistettävissä ohjelmaan. Vuokraus Porin Hyvelästä sopimuksen mukaan. Lisätietoja -> Ruosniemen Areena

Tomahawk värikuulat nyt Suomessa - [9.9.05]
Testasimme koko suomalaisen pallotarjonnan, oman merkkimme RPS:n sekä uuden eurooppalaisen Tomahawkin. Tulokset yllättivät ja näin laadukkaana pallomerkkinä tunnettu RPS väistyy taustalle valikoimassamme, kun Tomahawk lanseerataan uudeksi pallomerkiksemme Suur-Törnissä lauantaina 10.9.05. Tsekkaa tuorein testitarjouksemme Myynti -sivulla; tilaa, testaa ja vakuutut varmasti.

Yhteistyö - Törni 05 [8.8.05]
Toimitamme värikuulaa Pohjoismaiden suurimpaan skenariopeliin ja lisäksi Laatuvuokraamo.net toimittaa vuokravarusteita. Suurtörni 05 kokoaa pääosin Suomesta satoja pelaajia Jämsän Olkkolaan lauantaina 10.9. Tapahtuman järjestää maineikas Jämsän Paintball ja luvassa on mm. ajoneuvoja, tehosteita, kaupungin valloitusta ja tietenkin suuren luokan mättöä ja poikkeuksellista viihdettä. Suur-Törni 05 - vuoden ehdoton kohokohta suomalaisen paintin saralla.

Elokuun testikuulatarjous [29.7.05]
Löydä unelmapallo(t) omalle kalustolle laadukkaasta valikoimasta! Kolme pakettivaihtoehtoa 3-4 pallovaihtoehdolla. Lisätietoja -> Myynti

Heinäkuun testikuulatarjous! [28.6.05]
Jokaiselle piipulle/aseelle on oma huippu- ja treenikuulansa. Nyt voitte porukalla testata edullisesti neljää laadukasta RPS-kuulaa (ei kakkoslaatua tms.) ennen isompaa tilausta. Näistä palloista löydätte huippulaadun, -hinnan ja näiden yhdistelmän! Lisätietoja -> Myynti

Lomalla 19.-26.6. [19.6.05]
Olemme lomalla ja palvelemme normaalisti jälleen maanantaina 27.6. Mikäli haluat varata tai tiedustella vapaita aikoja, ole hyvä ja jätä ääniviesti numeroon 050-5787878 niin palaamme asiaan pikimmiten.

Tehtaan Kuukausimätöt alkavat [1.6.05]
Järjestämme joka kuukausi Tehtaalla kaikille avoimen "pikkusuurpelin". Mukaan voi tulla omilla varusteilla rajoituksetta tai meidän vuokravarusteilla tarjoushintaan. Ensimmäinen Kuukausimättö pelataan lauantaina 9.7. Lisää aiheesta Tapahtumat -sivulla.

Kylpylä 5-man peruttu [14.05]
Määräaikaan mennessä ilmoittautuneita joukkueita kahteen sarjaan oli yhteensä 10 tarvittavan 16:n sijaan. Näin ollen neljäs Kylpylä 5-man jää odottamaan. Seuraavista tapahtumista lisää Tapahtumat -sivulla.

Testilaatikko 48 e sis. rahti [5.5.05]
Myymme RPS-värikuulia, myös jälleenmyyjille. Tilaa testilaatikko 4 x 500 kpl, jossa neljää eri RPS-merkkiä ja testaa laatu itse omalla kalustollasi. Lisätietoja -> Myynti

Kylpylä 5-man IV: la 14.5.05 [30.3.05]
Ilmoittautumiset käynnissä! Seuraavasta Kylpylän turnauksesta lisää -> Kylpylä 5-man IV

Laatuvuokraamo.net avattu [29.3.05]
Valtakunnallinen vuokrauspalvelumme Laatuvuokraamo.net aloitti toimintansa 29.3.05. Laatuvuokraamo.net tarjoaa nimensä mukaisesti laadukasta joskin kohtuuhintaista vuokrauspalvelua koko Suomen alueelle. Nouto ja palautus hoituvat kätevästi asiakasta lähimmässä Matkahuollon palvelupisteessä, joita Suomessa on lähes 500. Varusteet ovat käytössä yleensä perjantaista maanantaihin tai arkena sopimuksen mukaan.

Adventuures.net uudet sivut [14.3.05]
Kokonaan uusittu sivusto antaa nyt rutkasti enemmän tietoa suunniteltaessa värikuulaohjelmaamme perustuvaa päivää. On sitten tarpeenne vuokrapelit jollakin kentistämme tai isännöity yksityistilaisuus, saat nopeasti yksityiskohtaista tietoa palveluistamme ja kenttäkohtaisista oheispalveluista sijaintineen.

---

Adventuures suljettu 1.12.-28.2. [1.12.04]
Talvikauden olemme jälleen suljettu. Tiedusteluja sekä varauksia otamme vastaan taas 1.3.05 alkaen, tätä ennen yhteydenotot sähköpostitse tuure(a)adventuures.net. Palataan värikuulaan taas keväällä! Lisätietoja -> Yhteystiedot

Massamättö II:ssa mätettiin tiimeillä 37 vs 36 [2.11.04]
Tapahtuman idea "paljon pelaajia, paljon kuulia, pieni budjetti" sekä maan suurin paintball-rakennus Lohikon Tiilitehdas houkuttelivat kauden päätökseen yhteensä 73 pelaajaa eri puolilta Suomea. Mätössä ammuttiin yli 100.000 värikuulaa ja mikäs oli "jakaessa", kun varastomme oli saatava tyhjäksi pallon maksaessa 8-12 e/500 kpl. Erilaiset vaatimattomat pikkuskenut kuin myös peruspelit olivat pelimuotoina mutta parasta oli tietenkin suunnaton mättö ja paikka. Pelaamassa oli myös "Suomen skenumestari" Anssi Mennala, Jämsän Paintball, jonka mielestä pelaajia mahtuisi Tehtaalle tuplasti enemmän! Katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan...

Uutisointi aloitettu 2.11.04

Halli avattu 19.10. - tervetuloa! - [26.10.09]
Avasimme hallin maanantaina 19.10. vuokrapelien merkeissä. Ensimmäinen asiakas oli porilainen hoitoalan yritys. Osallistujia oli naispainotteisesti ja pääluku 13, joten muodostimme kolme joukkuetta. Kahdeksan toimintatäytteisen pelin jälkeen adrenaliinit ja energiat oli kulutettu ja päälle maistuivatkin jälkipelit läheisessä Bisonissa.

Nolla2 - [19.8.09]
Hallin ... Oulu 29.8. Nolla2 voitti muttei riittänyt nousuun.

Ässä Paintball / Reball -sivut auki - [19.8.09]
Hallin sivut saatiin auki ja tarvittavia päivityksiä tullaan tekemään seuraavien viikkojen aikana. Sivuille haluttiin lopulta reilusti informaatiota, jotta kaikki varmasti saavat haluamansa tiedon uudesta ja ainutlaatuisesta reballista jo etukäteen. Palaute ja parannusehdotukset ovat aina tervetulleita. Toistaiseksi kuvamateriaali on pääosin lainassa omistajan luvalla: Sebban Samuelsson / Mash Paintball.

Iso ulkopelikeskus suunnitteilla Poriin - [17.7.09]
Porin kenttäkeskushankkeemme etenee. Jo pitkään suunnitteilla ollut usean kentän ulkopelikeskuksen toteutuminen on vain paikkaa vailla. Vaihtoehdot alkavat olla pöydällä ja vielä muutamia alueita katsastetaan ennen tärkeintä päätöstä minne. Pelkistetysti ilmaistuna keskukselle tullaan rakentamaan ainakin kaikki tunnetut kenttätyypit ja tarvittavat kiinteät palvelu- ja huoltorakennukset. Alustavia tietoja löytyy täältä.

Reball-hallin paikka Porin Puuvilla - [19.6.09]
Kevään orastava uutinen reball-sisäpelihallista vahvistui 12.6., kun allekirjoitimme vuokrasopimuksen Porin Puuvillassa sijaitsevasta tilasta, Cottonringin seinänaapurista. Hallin myötä tämä fantastinen, uusi ja uskomattoman helppo toimintaviihteen muoto tulee "koukuttamaan" kaikki jotka kokeilemaan vain uskaltautuvat! Hallille tulee omat sivut lähiaikoina ja tällä hetkellä lisätietoja löytyy täältä.

Porin Nolla2 toiseksi kolmosdivarissa - [15.6.09]
Liiton kilpasarjat jatkuivat Kirkkonummella 13.-14.6. Satakunnan alueen pelaajista kootut Porin Paintball-seuran Nolla2 ja Pbt Pori olivat mukana sunnuntain kolmosdivarissa. Aiemman viikonlopun "treenit" Kylpylässä tuottivat selkeästi tulosta ja Nolla2 sijoittui lopulta 14:n joukkueen sarjassa toiseksi. Myös Pbt Pori paransi otteitaan vaikka tulosluettelon toisesta päästä iltapäivällä löytyikin. Lisätietoja seuran sivuilla.

Satakunnan kilpatiimit avasivat kauden - [25.5.09]
Satakunnan harrastajia aktiivisesti yhteen haluava Porin Paintball-seura sai tälle kaudelle toisenkin 3-divisioonajoukkueen jalkeille kilpapuolen avaukseen. Ikaalisten Kylpylän kenttämme kokosi tuttuun tapaan nyt nelisenkymmentä suomalaista kilpajoukkuetta SPBL:n kierrosviikonlopuksi 23.-24.5. Uusia kokemuksia eikä niinkään menestystä hakevat yhteistyöjoukkueemme pelasivat vaihtelevasti, Nolla2 tuloksellisesti hivenen paremmin kuin usean ennakkoluulottoman ensikertalaisen Pbt Pori. Lisätietoja seuran sivuilla.

Tervetuloa Ässän uusille sivuille - [24.4.09]
Uuden toiminimemme myötä uudistimme myös viestintämme verkossa tekemällä omat sivustot jokaiselle Ässän toimintasektorille, joille pääsee Ässän etusivulta. Muutokset selkiyttävät Ässän kokonaistarjontaa ja omat erilliset sivustot palvelevat nyt paremmin asiakkaitamme ympäri Suomen. Kaikki ei ole vielä valmista ja muutostöitä tehdäänkin varmasti vielä pidemmän aikaa.

SPBL:n kilpa-avaus Kylpylässä 23.-24.5. - [7.4.09]
Kotimaisen kilpapaintballin liiton sarjat pyörähtävät käyntiin Kylpylän Areenalla Ikaalisissa 23.-24.5. Paikalla ovat kaikki Suomen kilpajoukkueet SM-liigasta kolmosdivariin. Kenttä päivitetään virallisen EM-sarjan Millennium Paintball Series standardin mukaiseksi. Tervetuloa katsomaan, vapaa pääsy!

Reball-sisäpelihalli Poriin syksyllä - [1.4.09]
Avaamme reball-sisäpelihallin Poriin syksyllä. Sisätiloissa pelattava reball on huikeaa uutta toimintaviihdettä, mikä mahdollistaa pienemmän ryhmäkoon, lyhyemmän ja intensiivisemmän peliajan sekä ainutlaatuisen helppouden ja vieläpä ympärivuotisesti säästä riippumatta! Panoksena käytetään kevyempää ja joustavaa umpikumikuulaa, jonka osumatuntemus on miedompi ja sitä voidaan ampua lähes rajoituksetta kiinteään ja edullisempaan vuorohintaan. Pelaamaan voi lähteä pikkuporukallakin ja vaikka hetken mielijohteesta tai päästellä säännöllisiä höyryjä omalla vakiovuorolla! Lisätietoja tulossa kauden aikana.

Viikkopeliavaus 30.4. Porissa - [26.3.09]
Suositut viikkopelit Porin Ruosniemessä jatkuvat torstaina 30.4. Monikansalliseksikin avoimeksi pelailuillaksi muodostunut Viikkopeli on helppo ja edullinen tapa harrastaa painttia mukavan rennossa ilmapiirissä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Aloittelijoille on paikan päältä saatavilla vuokravarusteet vain 10 euron erikoishintaan (ei sisällä kuulia). Lisätietoja
täällä. [editoitu]

Uusi toiminimenne Ässä Paintball - [15.2.09]
Siirrymme käyttämään uutta toiminimeä. Ässä Paintball kuvastaa toimintaamme paremmin ja samalla viestitämme entistä selvemmin yhä edelleen antavamme enemmän vastinetta asiakkaidemme rahoille. Tarvittavia muutoksia päivitellään taustalla hiljalleen.

Kausi 2009 myynnissä nyt - [1.1.09]
Peli- ja kenttävuorot, ulosvuokraukset, tilausohjelmat ja oheispalvelut myynnissä. Käytössänne aina alan uusin vuokrakalusto, nykyaikaiset kenttäpuitteet ja ammattitaitoiset vetäjät... siis tervetuloa nauttimaan helposta, intensiivisestä ja turvallisesta tämän päivän paintball-toimintaviihteestä! Varaukset ensisijaisesti ajalle 13.4.-30.11. tai tästä poiketen sääoloista ja kentistä riippuen.

---

Talvitiedote ja aukioloajat - [24.11.08]
Pidämme perinteisesti vuokraamon ja kentät suljettuina joulu-maaliskuun, sitä vastoin tukkumyynti palvelee talvikaudella normaalisti. Pelitiedustelut ja -varaukset kaudelle 2009 tervetuloa!

Torstaipelit Porissa siirtyvät lauantaille - [22.9.08]
Suositut avoimet viikkopelit Ruosniemen kentällämme Porissa siirtyvät taas valoisuuden perässä syksyn ajaksi torstailta lauantaille klo 13:30 alkaen. Helpot, valmiit ja edulliset viikkopelit ovat tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille harrastajille, noviiseille tai lajiin vuokravarusteilla tutustuville "ummikoille". Keväällä 2009 jatketaan taas torstaisin klo 17. Lisätietoja
täällä.

PBT Pori voitti päätöskierroksen - [15.9.08]
Pari viikkoa sitten poskelleen mennyt 3-divisioonan kolmoskierros Talmassa kuitattiin Suomen Paintball-liiton päätöskierroksella Ikaalisissa. Kahdeksan joukkueen yksinkertaisessa runkosarjassa joukkue varmisti finaalipaikan kuudella voitolla seitsemästä. Loppuottelussa vastaan asettui oululainen RumaQ, joka voitti porilaiset mennen tullen runkosarjan pelissä. Revanssia haettiin tiukasti pelaten ja maltillisesti jauhamalla lopulta vain yhden porilaisen katsellessa liputusta dead boxista eli selvä voitto porilaisille. Miehet, kalusto ja RPS Marballizer oli toimiva paketti. Tarkempi peliraportti päivitetään seuran sivuille. Hyvä noste lajissa Porin seudulla jatkuu.

Yhteystietomme päivittyvät - [8.9.08]
Parannamme asiakaspalveluamme jakamalla tukku- ja vuokraamo-/kenttäpuolen myynnin. Muutoksia tulee puhelinnumeroihin ja sähköposteihin. Nykyiset yhteystiedot täällä.

SPBL:n päätöskierros Ikaalisissa 13.9. - [1.9./15.5.08]
Suomen Paintball-liiton alaisten kilpasarjojen päätöskierros pelataan Ikaalisten Kylpylän kenttäalueellamme. Kaksi kenttää, neljä sarjaa, kaikki Suomen kilpajoukkueet, intensiivinen alue ja puolisen miljoonaa kuulaa on näkemisen ja kokemisen arvoista. Yleisöllä vapaa pääsy, tervetuloa!

SPBL:n 3/4 Talma Paintball Centerissä - [8.8.08]
Sipoon Talmaan noin 35 km päähän Helsingistä avataan syksyn aikana uusi tasokas paintball-keskus ja Liiton kilpasarjojen 3. kierros pelataankin heti keskuksen avajaisviikonloppuna 30.-31.8. Keskuksen toiminta rakennetaan laskettelukeskuksen valmiita puitteita hyödyntäen. Tarjonnan pääpaino tulee olemaan vuokrapeleissä joskin tarjolla on myös treenivuoroja viralliselle ja aina päivitetylle Millenium -ilmabunkkerikentälle. Toimimme projektissa konsulttina ja jatkossa tavarantoimittajana. Lisätietoja Talman sivuilla.

PBT Pori menestyi 3-divarissa - [28.7.08]
Porin Paintball-seuran virallinen "uudelleenensikosketus" kilpapaintballiin tapahtui Piikkiössä. SPBL:n alainen 3-divari pelattiin 26.-27.7. yhdessä SM-liigan sekä 1- ja 2-divarin kanssa, kolmosen formaattina perinteinen 5-man viiden minuutin peliajalla. Kahdeksan joukkueen runkosarjassa voittoja kertyi kuusi ja tappiota kaksi, näin sijoitus oli kolmas ja paikka pronssipelissä oli saavutettu. Vastaan asettui alkusarjassa voiton porilaisista vienyt turkulainen Wankers. Kamppailu kolmossijasta oli selkeä - vastustajat pyyhittiin yksi toisensa jälkeen ja omia jäi kentälle liputukseen peräti neljä, näin pokaali Poriin. Lopputulos oli positiivinen yllätys vaikka potentiaali oli tiedossa, silti parannettavaa jäi roimasti niin kaluston säätöjen kuin peliesitystenkin puolesta. Kierros 3/4 pelataan elokuun lopussa Lahdessa. Tarkempi peliraportti seuran sivuilla.

Avoimet Torstaipelit Porissa kiinnostavat - [4.7.08]
Esimerkkiviikolla 27 peli-ilta Porissa keräsi paikalle vajaat 20 osallistujaa, muutaman ranskalaisen ja virolaisen. Noin kolmannes pelasi vuokrakalustolla ja loput vaihtelevalla omalla kalustolla viisisenttisen nurmikon vauhdittaessa jalkoja. Tervetuloa ensikertalaiset ja varusteen omistajat Torstaipeleihin
.

Porin Paintball-seura heräsi henkiin - [26.6.08]
Viime kauden säännölliset viikkopelit keräsivät Porin seudun harrastajia yhteen ja jossakin vaiheessa syntyi ajatus järjestäytymisestä. Vuoden vaihteen tienoilla kokoustettiin ja kevään aikana parhaaksi vaihtoehdoksi löytyi vanhan seuratoiminnan uudelleenkäynnistys. Ydintavoite seuralla on pelata säännöllisesti ja saada mahdollisimman moni kiinnostumaan lajista. Lisätietoja seuran sivuilla.

500 pelaajan Suurpeli Jämsässä - [12.6.08]
Suurpeli on nyt koko viikonlopun tapahtuma 8.-10.8. ja paikalle saapuu pelaajia Pohjois-Amerikkasta saakka. Lisätietoja tapahtuman järjestäjän sivuilta: Jämsän Paintball. Jatkamme yhteistyötä järjestäjän kanssa ollen paikalla myymässä RPS -kuulaamme ja pelaamassa tottakai! Linja-autokyyti mahdollinen Pori/Kankaanpää, kysy lisää, tervetuloa kokemukseen katsomatta!

Liiga- ja divaripäätös Ikaalisissa 13.9. - [15.5.08]
Suomen Paintball-liiton alaisten kilpasarjojen päätöskierros pelataan Ikaalisten Kylpylän kenttäalueellamme. Kaksi kenttää, neljä sarjaa, kaikki Suomen kilpajoukkueet, intensiivinen alue ja puolisen miljoonaa kuulaa ei jätä ketään kylmäksi. Tervetuloa katsomaan jos silmä pysyy perässä!

RPS Marballizer wins! Metsäliiga 1/4 - [5.5.08]
Yhteistyöjoukkueemme HCS voitti Hämeenlinnassa 3.5. pelatun Metsäliigan ensimmäisen osakilpailun. Joukkue pelasi vahvasti ja suoritukset pysyivät tasaisina koko päivän. Marballizer toimi hienosti antaen vielä pienen "varuste-etumatkankin" kilpakumppaneihin. Seuraava kierros pelataan Kauhajoella 7.6.

HCS jatkaa RPS-kuulalla - [29.4.08]
Kaudella 2007 alkanut kuulayhteistyö HSC:n (Suomen Paintball-Urheilijat ry) kanssa saa jatkoa. Kumppanuudesta sovittiin aiemmin huhtikuussa eli varsin rauhallisissa merkeissä. HCS on juuri se suomalainen joukkue, joka parhaiten edustaa yrityksemme arvoja.

Kentät auki huhtikuun aikana - [1.4.08]
Kausi on alkamassa ja olosuhteiden edistyttyä kenttämme avautuvat huhtikuun aikana järjestyksessä Jämi, Ikaalinen, Niinisalo ja Pori. Kylpylään on luvassa uusi kenttälayout ilmakentän osalta ja Porissa ykköskentän leiskaa parannellaan entistä pelattavammaksi. Tervetuloa testaamaan!

Kausi 2008 myynnissä nyt - [3.3.08]
Peli- ja kenttävuorot, ulosvuokraukset, tilausohjelmat ja oheispalvelut myynnissä. Käytössänne aina alan uusin vuokrakalusto, nykyaikaiset kenttäpuitteet ja ammattitaitoiset vetäjät... siis tervetuloa nauttimaan helposta, intensiivisestä ja turvallisesta tämän päivän paintball-toimintaviihteestä! Varaukset ensisijaisesti ajalle 14.4.-30.11. tai tästä poiketen sääoloista ja kentistä riippuen.

---

Aukiolomme talvikaudella - [12.11.07]
Vuokraamo ja kentät ovat suljettu joulu-maaliskuu välisen ajan, tällä välin tiedustelut ja varaukset kaudelle 2008 sähköpostitse. Tukkumyynti palvelee talvikaudella normaalisti. Vuokraus- ja tapahtumamyynti alkaa normaalisti 3.3.-08 ja varauksia otetaan ajalle huhti-marraskuu.

Torstaipelit siirtyvät lauantaille - [13.9.07]
Avoimet viikkopelit Porin kenttäkeskuksellamme siirtyvät syksyn ajaksi torstailta lauantaille. Helpot, valmiit ja edulliset viikkopelit ovat tarkoitettu kaikille lajista kiinnostuneille harrastajille, noviiseille tai lajiin vuokravarusteilla tutustuville "ummikoille". Kuluvalla kaudella on pelattu joka torstai-ilta poislukien loma- ja turnausajat. Toukokuussa 2008 jatketaan taas arkisin. Lisätietoja
täällä.

Kylpylä Paintball IV 22.9. - [18.8.07]
Jokamiesluokan turnaus pohjois-satakuntalaisille firmoille ja "mattimeikäläisille" Kylpylän paintball-keskuksella. Kuka maalaa kenet ja ketkä ovat alueen painttimestarit? Yleisöllä vapaa pääsy aitiopaikoille katsomaan kuinka väri roiskuu ja porukkaa putoaa. Lisätietoja täällä.

RPS Kylpylä 4-man - Nov & Am 23.9. - [18.8.07]
Kilpapeintti ja suppikenttä kiinnostaisi mutta turnausten taso ja oma kalusto huolettaa? Nyt olisi tyrkyllä erinomainen mahdollisuus kokeilla - samalla sarja myös kokeneemmille. Tervetuloa pelaamaan kunnon puitteisiin ja samalla viihtymään Ikaalisten Kylpylään! Viralliset turnaus
tiedot -> splatweb.net -> Splatboard

Evil wins! Metsäliiga 2007- [13.8.07]
Vakuuttavasti koko kauden esiintynyt Napalmi voitti Metsäliigan Lempäälän kierroksen 11.8. ja sinetöi siten mestaruuden. Muiden Evil -tiimien kokonaissijoitukset olivat: HCS kolmas ja Borderliners neljäs. Onnittelut mestareille!

Suurpeli 07 - [9.8.07]
"Loistava tunnelma, jännitystä, nopeasti muuttuvia tilanteita ja aina jotain uutta! Tule viettämään elämäsi vauhdikkain värikuulapäivä!" Lisätietoja tapahtuman järjestäjän sivuilta: Jämsän Paintball. Mekin olemme paikalla taas myymässä kuulaa - RPS Premium - ja tietenkin pelaamassa! Tervetuloa!!!

Ultra Evil wins! HCS Evil - 1-div. 3/4- [6.8.07]
HCS Evil otti Vantaalla 4.8. pelatussa 1-divisioonan kolmoskierroksella hienosti lyhyen divarihistoriansa ensimmäisen voittonsa! Finaaleissa kaatui viime kautta suvereenisti hallinnut Urho Keltainen. Pallona toimi Suomeenkin vihdoin saatu Ultra Evil Silver. Lämpimät onnittelut joukkueelle ja koko organisaatiolle!

SM-liiga- ja divarikierros Kylpylässä [16.7.07]
Ikaalisten Kylpylän paintball-keskuksessa riitti 14.-15.7. säpinää, kun vajaat kolmekymmentä SM-liiga-, 1- ja 2-divisioonajoukkuetta ratkoivat kakkoskierroksen sijoituksia. Epävirallisen arvion mukaan paikalla kävi pelaajia ja yleisöä kutakuinkin nelisensataa. Noin 0,6 miljoonaa värikuulaa jäi hetkeksi koristamaan keskuksen nurmikkoa ja aiheuttamaan ihmetystä vuokra-asiakkaissa.

Suomen suurin ilmabunkkerikenttä auki [4.7.07]
Kilpapaintballia vuokrapelaajille? Kutakuinkin. 50 keskivertoa isompaa ja liikuteltavaa ilmabunkkeria, jalkapallokentän puolikkaan kokoisella nurmikolla, katsomoverkon suojassa, kakkosena vieressä konseptikenttä... Kenttäkeskuksemme Ikaalisten Kylpylässä tarjoaa nykyaikaiset muunneltavat puitteet niin kilpa-, harraste- kuin vuokrapelaajillekin. Lisätietoja täällä.

Evil double wins! Metsäliiga 2/4- [2.7.07]
Borderliners liittyi voittajien joukkoon pokkaamalla Metsäliigan Valkealan kierroksen jaetun kärkisijan 30.6. Napalmi säesti lappeenrantalaisia ja tunkua ykköspallille lisäsi vielä ei evil-joukkue Destroyers. Onnittelut joukkueille ja erityisesti B:lle!

RPS Kylpylä Noviisi, su 15.7. - [21.6.07]
Avoin noviisiturnaus Ikaalisten Kylpylässä tasokkaissa puitteissa. 2-divisioonakierros samanaikaisesti pääkentällä – tsekkaa kakkosen taso, ensi vuonna mukaan? SM-Liiga- ja 1-divisioonakierros edellisenä päivänä – näe Suomen huiput livenä! Haastematsi 500 EUR - voittaja vs. NVP – ilmaista treenipalloa helposti? Ikaalisten Kylpylän palvelut 250 m päässä, myös uimaranta – Tervetuloa! Lisätietoja täällä. Tapahtuma siirretään myöhempään ajankohtaan. [editoitu 14.7.07]

Evil wins! Voima - 1-div. 1/4- [17.6.07]
Voima sai divariin parhaan mahdollisen startin, kun avauskierrokselta Piikkiöstä 16.6. mukaan lähti maksimipisteet! Pallona toimi Marballizer Ultra Evil. Onnittelut joukkueelle!

Jakelusopimus RPS -värikuulista - [15.6.07]
Teimme sopimuksen RPS- ja Evil -värikuulien jakelijan/valmistuttajan KEE Action Sports:n kanssa. Sopimuksen myötä hoidamme kuulien jakelun Suomessa yksinoikeudella. Nyt tehty sopimus on jatkoa viime kaudelle ja kattaa kaikki RPS -nimellä valmistetut värikuulat kuten superbrändit Premium, Marballizer, Polar Ice ja Evil. Lisätietoja KEE:n tiedotteessa.

RPS Marballizer nyt Ultra Evil -fillillä - [15.6.07]
Ultra Evil tarkoittaa isompaa, näkyvämpää ja ei-pyyhittävää osumajälkeä. Lisätietoja tiedotteessa.

Evil double wins! Metsäliiga 1/4- [22.5.07]
Napalmi oli nimensä veroinen Metsäliiga-avauksessa Vantaalla 20.5. Evil-tiimit dominoivat tapahtumia sillä HCS tuli toiseksi ja Borderliners neljänneksi! Onnittelut joukkueille!

Porin kenttäkeskus avattu - [14.5.07]
Ruosniemen Areena on nyt kenttäkeskus. Alueella voi pelata samanaikaisesti 3-4 ryhmää ja päiväkapasiteetti on 6-9 ryhmää. Pelien yhteyteen saatavilla tasokkaat savusauna-, kokous- ja ateriapalvelut. Lisätietoja täällä.

Torstaipelit Porissa 3.5.-13.9. - [20.4.07]
Kaikille avoimet ja edulliset viikkopelit Ruosniemen Areenalla Porissa torstaisin klo 17-20. Mukaan voi tulla myös vailla aiempaa kokemusta, yksin tai porukalla, omilla tai vuokravarusteilla. Paikan päällä saatavilla nykyaikaiset paineilmatoimiset vuokravarusteet ja suojavaatetus, RPS/Evil –kuulaa, paineilmaa ja hiilidioksidia. Lisätietoja
täällä.

Turnaus: Pori Paintball 2007 - [20.3.07]
Paintball-toimintaviihdettä turnauksen muodossa satakuntalaisille firmoille ja "keilletahansa". Kuka maalaa kenet ja ketkä ovat Porin painttimestarit? Vuokrasarjan voittajalle tarjolla tuhannen euron(!) haasteottelu. Yleisöllä vapaa pääsy aitiopaikoille katsomaan kuinka väri roiskuu, aikuiset nuortuvat ja porukkaa putoaa. Lisätietoja täällä.

Myynti auki, varaukset alkaen 10.4. - [5.3.07]
Varauksia otetaan jälleen vastaan ajalle 10.4.-3.12. Kaudella 2007 tehostamme toimintaamme ja tulossa onkin parannuksia kaluston ja kenttien puolella sekä mielenkiintoisia tapahtumia niin "kaikentasonpelaajille" kuin katsojillekin, tiedotamme kauden mittaan kaikesta sivuillamme.

---

Vuokraamo suljettu talvikaudella - [27.11.06]
Vuokraamo ja kentät ovat suljettu 4.12.-9.4. välisen ajan, tukkumyynti palvelee myös tänä aikana. Vuokraus- ja tapahtumamyynti alkaa 5.3. ja varauksia otetaan ajalle 10.4.-3.12. Talvikaudella suosittelemme pelaamista yhteistyökumppaniemme sisähalleissa, "lämpimästi" tervetuloa!
Paintball Center - Hyvinkää, Funtoys Areena - Lahti, Adventuures Areena - Toijala

RPS Polar Ice® vihdoin saatavilla Suomessa [20.10.06]
Jaamme tunnetun talvipallon Suomeen pitkän tauon jälkeen. Vuonna 1994 lanseerattu RPS Polar Ice® lienee kautta aikain maailman myydyin talvikuula. Palloa on saatavilla jälleenmyyjiltä kautta maan alkaen maanantaina 23.10.2006. Suositusvähittäishinta (svh.) 64 e.

Torstaipelipäätös Porissa 28.9. [26.9.06]
Kauden viimeinen Torstaipeli pelataan totutusti Porissa Ruosniemen Areenalla. Tervetuloa vuokra-asiakkaamme sekä kaikki paintistä kiinnostuneet kokemukseen katsomatta. Tarjoamme nokipannukahvit lisukkeineen. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet täällä.

RPS Kylpylä Open - Ikaalinen 24.9. [18.8.06]
Vuoden 2006 kotimaisen kisapaintin ulkopelikauden päättäjäisturnaus pelataan tänä vuonna Ikaalisten Kylpylässä sunnuntaina 24.9. Turnaus on formaatiltaan 5-man ja kaikille avoin. Puitteet kunnossa, tervetuloa! Lisätietoa paintball.fi ja splatweb.net.Yhteistyössä: NVP/Voima – Adventuures – Powerplay – Ikaalisten Kylpylä.

98Custom ACT -asemalli käyttöön [4.8.06]
Tippmann:n ACT-toiminto mullistaa mekaaniset vuokra-aseet. ACT tunnistaa pesään ehtimättömän kuulan (sarjan ampuminen vinossa tai epävakaasti) eikä ase riko sitä. Tämä tarkoittaa maalitonta kuulareittiä ja siten aseen osumatarkkuuden säilymistä koko pelipäivän ajan. Varsinkin vuokrakäytössä toiminto on paikallaan antaen käyttäjän keskittyä pelaamiseen eikä pesän/piipun putsaamiseen.

Ikaalisten Kylpylään Sup'Airball -kenttä [3.8.06]
Vaihdoimme Kylpylän Areenan puusyndit ilmatäytteisiin ja muutimme kentän kokoa. Virallisesti kenttä on nyt 5-man ja kooltaan 50 x 35 m tasaisella ja paksulla nurmikolla. "Suppikenttä" on pystyssä toistaiseksi, suunnittelemme kenttäkokonaisuutta kehittyvien tarpeiden mukaan.
[LISÄINFO: Ilmatäytteisten suojien historia ajoittuu jo vuoteen 1996 ja tärkein kehityskausi vuoteen 2000 asti. Nykymuotoinen kilpapaintball pelataan lähes aina lyhyeksi leikatulle nurmikkopohjalle pystytetyillä "suppikentillä", jota ympäröi noin 3-6 metriä korkea suojaverkko asianmukaisia katsomotiloja varten.]

Suurpeli 06:ssa RPS Premiumia [27.7.06]
Myymme suurskenaariossa RPS Premium -värikuulaa ja lisäksi Laatuvuokraamo.net toimittaa paikalle vuokravarusteita. Tapahtumaan odotetaan yli 400:a pelaajaa Suomesta ja myös rajojen ulkopuolelta, järjestäjänä tuttuun tapaan Jämsän Paintball. Suur-Törni 06 on jälleen vuoden kohokohta suomipaintin saralla. Tervetuloa kaikki mukaan!

Porin kenttäämme kehitetty - [20.7.06]
Ruosniemen Areena, konseptikenttämme Porissa, on saanut uutta ilmettä monin tavoin. Nurmikko leikattiin erittäin lyhyeksi, 0-4 mm hiekkaa ajettiin pohjaa parantamaan noin 40 tonnia sekä kenttälayoutia parannettiin etenkin keskustan osalta. Lisäksi taukopaikalle asennettiin turvaverkot ja parkkipaikka tasoitettiin. Parannusten myötä kokonaisuus on nyt entistäkin parempi joskin alue ei vieläkään ole valmis...

Torstaipelit Porissa käyntiin - [2.6.06]
Porin torstaipeliavaus käytiin mukavissa tunnelmissa 1.6. uudella Ruosniemen Areenalla. Paikalla oli positiivisesti 16 pelaajaa akselilta Vammala - Eura - Pori - Kankaanpää. Reilu puolet pelasi omilla varusteilla ja loput meidän vuokrakalustolla. Kenttää ja pelejä kehuttiin onnistuneeksi niin aloittelijoiden kuin kokeneempienkin suulla. Torstaipelit jatkuvat syyskuulle asti klo 17-20, lisätietoja etusivun linkistä.

Pallotoimitus 2-divisioonassa - [23.5.06]
Lisäys 16.6.06: Toimitamme sittenkin RPS Premium -kuulaa kakkosen kierroksille Valkeakosken kierroksesta alkaen, kumppaniemme ansiosta - kiitokset Kolmen Sports ja Xon-puisto.
Pallotoimitus 2-divisioonan kierroksille jää tällä erää muiden toimittajien harteille. Resurssimme etenkin sunnuntaisin sekä kustannukset toimituksista eivät ainakaan toistaiseksi anna myötä osallistua talkoisiin vaikkakin kansallinen lajikehitys saakin huomiomme. Toivotamme mukavia pelihetkiä kaikille joukkueille ja kiitokset järjestäjäorganisaatiolle hienosta työpanoksesta suomipaintin eteen.

RPS-/Evil -pallosopimus - [15.4.06]
Adventuures on virallinen Suomen myyjä RPS- ja Evil -värikuulamerkeille, tämän takaa sopimuksemme pallomerkkien virallisen myyjäorganisaation PMI Europen kanssa. Yksinoikeusvalikoimamme kattaa tällä hetkellä pallomerkit Rampage, Premium, Polar Ice, All Star ja Evil. Halpagelatiinin ja kakkoslaadun "second" -värikuulat - mm. Stinger, Battlepaint, Big Ball, Shrapnel tms. - eivät tietoisesti kuulu valikoimaamme. Pyrimme myymään värikuulat Suomessa jälleenmyyjien kautta, lisätietoja tulossa kauden aikana.

Varauspuhelin avoinna ma-pe 11-17 - [1.3.06]
Varauksia otetaan jälleen normaalisti vastaan ajalle 1.4.-30.11. Uudet ja uusitut kenttämme odottavat vaativia seikkailijoita - tervetuloa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat kokemaan ykkösluokan paintball-toimintaviihdettä! Lisätietoja näillä sivuilla mm. Vuokraus, Isännöity, Kentät.

---

Vuokraamo suljettu talvikaudella - [29.11.05]
Vuokraamomme on suljettu 1.12.-28.2. välisen ajan, tukkumyynti palvelee myös talvella ja asiointi parhaiten sähköpostilla. Myynti alkaen 1.3. normaalisti ma-pe klo 11-17, varauksia otetaan ajalle 31.3.-4.12. Tällä välin tervetuloa Adventuures Areenalle, sisähalliin Toijalaan, lisätietoja -> Adventuures Areena

Massamättö III pelattu - [15.11.05]
Taulunkylässä testattiin uusia kenttäpuitteita paikallisessa kauden 2005 päätöstapahtumassa. Perinteinen Massamättö veti paikalle vaatimattomasti parisenkymmentä pelaajaa lähinnä Satakunnasta. Myöhäinen ajankohta sekä tihkuinen ja kolea sää verotti ilmoittautuneita kolmanneksen. Tämä ei kuitenkaan menoa haitannut vaan paikalle saapuneet saivat mitä tulivat hakemaankin - hyvää mättöä, puitteita ja peliseuraa.

Uusia kenttiä avattu - myös sisälle - [1.11.05]
Taulunkylän Areena on valmis. Lumivyöryn kaltaisen paintball-toiminnan takaa intensiivinen 60 x 40 metrinen kenttä täynnä erilaisia huolellisesti suunniteltuja ja sijoiteltuja syndejä. Kokonaan uusittu Taulunkylän Monttu aivan vieressä - pelit samana päivänä kahdella huippukentällä! Lisätietoja -> Taulunkylän Areena

Adventuures Areena avattu Toijalassa. Upean reball-sisähallin palvelut tarjoaa yhteistyökumppanimme Nääsville Predators. Adventuures Areenalla pelataan uudelleen ammuttavalla Tomahawk Boomerang reball-kumikuulalla. Reball-kuula mahdollistaa ennen kaikkea edullisemman pelaamisen ja tehokkaamman lajiharjoittelun. Lisätietoja -> Adventuures Areena

Kauden päätösmättö la 12.11. - [20.10.05]
Massamätöt jatkuvat. Tänä vuonna tapahtumapaikkana toimii täysin uusittu Taulunkylän Monttu, jossa nyt käytössä kaksi hienoa kenttää. Tapahtuma kulkee nimellä Massamättö 3: Monttumättö. Luvassa siis hyvää mättöä, tällä kertaa rajoitetulla pelaajamäärällä. Lisää aiheesta Tapahtumat -sivulla.

Vuokrauspalvelu ja kenttä Porissa - [16.9.05]
Ruosniemen Areena
(90 x 65 m konseptikenttä) nyt vihdoin käytössä. Pieniä viimeistelyjä tehdään vielä kentällä ja oheispuitteissa. Värikuulaviihde on tällä areenalla huippuluokkaa - pelit nopeita, etäisyydet lyhyitä, kenttä- ja taukopuitteet viimeisen päälle ja matkaa Porin keskustasta vain 6 km. Lisäksi tasokkaat sauna- ja ruokapalvelut yhdistettävissä ohjelmaan. Vuokraus Porin Hyvelästä sopimuksen mukaan. Lisätietoja -> Ruosniemen Areena

Tomahawk värikuulat nyt Suomessa - [9.9.05]
Testasimme koko suomalaisen pallotarjonnan, oman merkkimme RPS:n sekä uuden eurooppalaisen Tomahawkin. Tulokset yllättivät ja näin laadukkaana pallomerkkinä tunnettu RPS väistyy taustalle valikoimassamme, kun Tomahawk lanseerataan uudeksi pallomerkiksemme Suur-Törnissä lauantaina 10.9.05. Tsekkaa tuorein testitarjouksemme Myynti -sivulla; tilaa, testaa ja vakuutut varmasti.

Yhteistyö - Törni 05 [8.8.05]
Toimitamme värikuulaa Pohjoismaiden suurimpaan skenariopeliin ja lisäksi Laatuvuokraamo.net toimittaa vuokravarusteita. Suurtörni 05 kokoaa pääosin Suomesta satoja pelaajia Jämsän Olkkolaan lauantaina 10.9. Tapahtuman järjestää maineikas Jämsän Paintball ja luvassa on mm. ajoneuvoja, tehosteita, kaupungin valloitusta ja tietenkin suuren luokan mättöä ja poikkeuksellista viihdettä. Suur-Törni 05 - vuoden ehdoton kohokohta suomalaisen paintin saralla.

Elokuun testikuulatarjous [29.7.05]
Löydä unelmapallo(t) omalle kalustolle laadukkaasta valikoimasta! Kolme pakettivaihtoehtoa 3-4 pallovaihtoehdolla. Lisätietoja -> Myynti

Heinäkuun testikuulatarjous! [28.6.05]
Jokaiselle piipulle/aseelle on oma huippu- ja treenikuulansa. Nyt voitte porukalla testata edullisesti neljää laadukasta RPS-kuulaa (ei kakkoslaatua tms.) ennen isompaa tilausta. Näistä palloista löydätte huippulaadun, -hinnan ja näiden yhdistelmän! Lisätietoja -> Myynti

Lomalla 19.-26.6. [19.6.05]
Olemme lomalla ja palvelemme normaalisti jälleen maanantaina 27.6. Mikäli haluat varata tai tiedustella vapaita aikoja, ole hyvä ja jätä ääniviesti numeroon 050-5787878 niin palaamme asiaan pikimmiten.

Tehtaan Kuukausimätöt alkavat [1.6.05]
Järjestämme joka kuukausi Tehtaalla kaikille avoimen "pikkusuurpelin". Mukaan voi tulla omilla varusteilla rajoituksetta tai meidän vuokravarusteilla tarjoushintaan. Ensimmäinen Kuukausimättö pelataan lauantaina 9.7. Lisää aiheesta Tapahtumat -sivulla.

Kylpylä 5-man peruttu [14.05]
Määräaikaan mennessä ilmoittautuneita joukkueita kahteen sarjaan oli yhteensä 10 tarvittavan 16:n sijaan. Näin ollen neljäs Kylpylä 5-man jää odottamaan. Seuraavista tapahtumista lisää Tapahtumat -sivulla.

Testilaatikko 48 e sis. rahti [5.5.05]
Myymme RPS-värikuulia, myös jälleenmyyjille. Tilaa testilaatikko 4 x 500 kpl, jossa neljää eri RPS-merkkiä ja testaa laatu itse omalla kalustollasi. Lisätietoja -> Myynti

Kylpylä 5-man IV: la 14.5.05 [30.3.05]
Ilmoittautumiset käynnissä! Seuraavasta Kylpylän turnauksesta lisää -> Kylpylä 5-man IV

Laatuvuokraamo.net avattu [29.3.05]
Valtakunnallinen vuokrauspalvelumme Laatuvuokraamo.net aloitti toimintansa 29.3.05. Laatuvuokraamo.net tarjoaa nimensä mukaisesti laadukasta joskin kohtuuhintaista vuokrauspalvelua koko Suomen alueelle. Nouto ja palautus hoituvat kätevästi asiakasta lähimmässä Matkahuollon palvelupisteessä, joita Suomessa on lähes 500. Varusteet ovat käytössä yleensä perjantaista maanantaihin tai arkena sopimuksen mukaan.

Adventuures.net uudet sivut [14.3.05]
Kokonaan uusittu sivusto antaa nyt rutkasti enemmän tietoa suunniteltaessa värikuulaohjelmaamme perustuvaa päivää. On sitten tarpeenne vuokrapelit jollakin kentistämme tai isännöity yksityistilaisuus, saat nopeasti yksityiskohtaista tietoa palveluistamme ja kenttäkohtaisista oheispalveluista sijaintineen.

---

Adventuures suljettu 1.12.-28.2. [1.12.04]
Talvikauden olemme jälleen suljettu. Tiedusteluja sekä varauksia otamme vastaan taas 1.3.05 alkaen, tätä ennen yhteydenotot sähköpostitse tuure(a)adventuures.net. Palataan värikuulaan taas keväällä! Lisätietoja -> Yhteystiedot

Massamättö II:ssa mätettiin tiimeillä 37 vs 36 [2.11.04]
Tapahtuman idea "paljon pelaajia, paljon kuulia, pieni budjetti" sekä maan suurin paintball-rakennus Lohikon Tiilitehdas houkuttelivat kauden päätökseen yhteensä 73 pelaajaa eri puolilta Suomea. Mätössä ammuttiin yli 100.000 värikuulaa ja mikäs oli "jakaessa", kun varastomme oli saatava tyhjäksi pallon maksaessa 8-12 e/500 kpl. Erilaiset vaatimattomat pikkuskenut kuin myös peruspelit olivat pelimuotoina mutta parasta oli tietenkin suunnaton mättö ja paikka. Pelaamassa oli myös "Suomen skenumestari" Anssi Mennala, Jämsän Paintball, jonka mielestä pelaajia mahtuisi Tehtaalle tuplasti enemmän! Katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan...

Uutisointi aloitettu 2.11.04


© 1998- Ässä Paintball. All rights reserved. Everything by Mats Rebound.